sunny_ napisal/-a:na Aspect school v Bournemouthu....upam da bo fajn
s kero šolo pa greš to? js sm šla s kompasom 2x v bournemouth pa je blo fuul dobr, sam mi nismo bli tm v centru ampak je blo bl tko domače pa je blo ful noro, pa zvečer smo na plažo hodil pa v disko pa take
mene tudi zanima če gre katera v Italijo na jezikovno potovanje julija al pa avgusta Rim ALI Firence... Al pa če je katera že bla v Ita da jo mal za kakšen nasvet vprašam
živjo, s prjatlco sva že študentki in nameravava it na poslovni tečaj angleščine v tujino, mogoče kdo kej ve ktera agencija je kej dobra glede tega? ma kdo kake izkušnje?
sicer me pa zanima, kake pa ma kej cene intelekta, k vidm na nekatere greste?
Jaz grem čez 10 dni v Bourmouth... šola pa je Southbourne chool of English. Tak da komaj čakam. Sem pri družini, edino to me malo skrbi. Upam da bo fajn.
shiva* napisal/-a:Jaz grem čez 10 dni v Bourmouth... šola pa je Southbourne chool of English. Tak da komaj čakam. Sem pri družini, edino to me malo skrbi. Upam da bo fajn.
no js sm bla tud tukej 2x zapored, pa je blo fuuuul dobr, z družinam pa tud niso mel prov velik problemov, tko d ti sam uživej dol, pa kj se nauč
Aloha punce,
še eno vprašanje. Kaj mislite, je varno plačat tečaj preko interneta jezikovni šoli? Ker razlike če plačam pri SLO agenciji (ki pač zastopa to šolo) je kar za 250 evrov!
Je katera že rezervirala tako?
sunny_ napisal/-a:na Aspect school v Bournemouthu....upam da bo fajn
Hej!
Jst potujem jutri semle Grem za 14 dni, živim pri družini itd.
Ne poznam pa nikogar,ki bi šel zraven, grem sama...Namen je itak spoznati čimveč različnih ljudi iz različnih dežel sveta, se z njimi pogovarjat v angleščini.
Edin mal mi je bad,ker sm poslala družini mejl,pa mi niso nč odgovorl, upam da vejo da pridem.