lun|ca napisal/-a:Sicer pa se mi tut ni zdelo, da bi vidla pretirano veselje na odru.. Kimi tako ne kaze veselja, Massa je zelel bit 1., Hamilton pa je tut ciljal višje... Torej sami dolgi obrazi, nezadovoljni sami s sabo.
ja, to sem tudi jaz opazila ...
Lewis se mora zavedati, da pač ne more vedno zmagati in mene včasih resnično zanima, kako bi se odrezal "čudežni" dečko, če bi recimo v Franciji bil na Alonsovi poziciji? Da bi se moral z ozadja prebijati naprej ... ker do sedaj je vedno štartal s prve ali druge vrste ... hočem videti prehitevanje, kako mu bodo delali živčki, ko bi gonu Nicka 30 krogov in ne bi mogel mimo ... to si želim

... potem bom lahko resnično rekla iz kakega testa je ... sedaj pa lahko samo citiram Laudo, da bi bolid lahko vozil tudi šimpanz
Massa - jasno, da si je želel prvega mesta ... čeprav sem od ferrarija pričakovala, da bo Kimi dobil komando, da ga spusti naprej, glede na točke, pa vse ...
Alonso - lun|ca, Alonso je dober voznik, ampak letos ne smemo krivit smole, ampak samo njegovo slabo vožnjo ... se mi zdi, da se resnično ne počuti del teama, nekaj dela na silo, kar mu res ni podobno ... izleti v Montrealu - mislim, to se pričakuje os Speeda, ne pa Alonsa ... pa sedaj v Franciji ... meni se še zdi, da bo tale sezona še zelo krvava ... ne dobesedno

... tole bo šlo na nož ... ker Alonso je preveč vročekrven in se ne bo pustil enemu smrkavcu, da ga takole voza ...
no, saj pravim, naj 1x Hamilton štarta iz ozadja in to na taki dirki, kjer se ne da prehitevat ... po temu se vidi, kdo je pravi voznik