¤tea¤ napisal/-a:Jz sm še pri prvem vprašanju --- Je nekej za tem, samo jz mam svojo teorijo!!! Ker pač noben mi ne bo reku, da sm mu zadnja, po takih pogledih, ki mi jih namen, ko se srečava, samo nimam pa odgovora, zakaj mu je tako težko, dat kakršnkol odziv, pa tud kako lahko enmu rečeš have a nice life in ga naslednji dan na ulci pozdravlaš in mu mahaš? a jz ne razumem, al pač on ne???
Jz sm taka,da vedno povem naravnost kako stvari stojijo in ko sm ga prosila nej še on, je samo šu, pa čeprav je to očitn znak za: kaj teb ni jasn, nočm nč s tabo! men ni tok zlo očitn!?!?!?!?!?! še posebi ko pomislm, da pred tem mi je pa trosu besede, kot so: joj kako sm tok čassa zdržov brez tebe?, ti si beyond everybody, najbolša si, kok si posebna itd......
joj ... ka bi mi blo vsaj mal bl jasn in bi šla lahko naprej z življenjem ....

Glede tega, da vsaki dajo in so pol one grde itd. - ja laži je neki met z eno ko nimaš čustev, kot z eno ko maš čustva, ker te lahko przadene!!!
E zdaj pa tko,....z zgoraj napisanim se strinjam v celoti!!! Že sem želela odpret temo, če moški res ne dojamejo. In sicer ne mislim tega, da ne dojamejo da je konec, ampak tega, da si vsaka ženska želi pogovora. In to normalnega, človeškega, na štiri oči. Tko kot mi je govoril, da me ima rad, želel da sem njegova punca, itd,....naj mi sedaj še pove, da je konec.
Če z nekom preživIm del svojega življenja, pričakujem, da mi pove, če ne čuti več isto kot je čutil na začetku oz. da se normalno pogovoriva, da greva narazen, brez nekih zamer in sporov. Je to res tako težko razumet??? To da mi nekdo ne dvigne telefona al pa da punci napiše sms

da je konec,.....mislim too much! Nič nimam proti, pač se zgodi, da se čustva enega izmed partnerjev ohladijo, da pride do nesporazumov, skratka da ugotoviš, da ni več smisla,....ampak takrat si vsak izmed nas zasluži da drug drugemi povemo kako in kaj stvari stojijo. In to na štiri oči, v živo, brez telefonov, mailov ali sms-ov! (saj nismo v oš). Čeprav je tak pogovor lahko zeloooo boleč,....