Grob seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Men tud ponavadi paše tak ornk seks. Ful me rajca če me fant prime bolj na grobo - seveda ne tako da me vse boli in da si me strastno vzame. Mmm I like it :D
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Hm odvisno od situacije, včasih paše nežen sex včasih bol grob. Sicer nisem pristaš nekega tepenja in grdih besed, ker mi to ne sede. Drgač pa lisice al pa kak udarec po ritki včasih prav paše :P
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Grob sex ja, ampak ne v smislu, da bi me raztrgu pa skor da ne posilu...tko k je že ena rekla, da te prime in ti da vedt, da si te noro želi...mene to ful rajca.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Da moški popolnoma prevlada...seveda kljub temu vseen vsaj malo upošteva želje ( če bejbi naprimer ne paše full analni sex...) ter nikakor kakega biča al pa kej...

Seveda pa še vedno vse v meji normale...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

to zgleda čis hudo, sam more bit neka meja ''močnih'' prijemov. k zna potem hitr bolet al pa nastopjo keri problemi. pomoje se rab za kej tazga ful zaupanja do partnerja. sicer pa zakaj ne če sta oba zato?
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

men se to sicer zdi čist kul. popolnoma je odvisno od razpoloženja, od poželenja v tistem trenutku.. drugače pa mi je kul, če se nežnost stopnjuje in preraste v bolj grob seks.. ki pa ne sme biti preveč nasilen (bolečine ipd. ) :wink:
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

GloR-Red napisal/-a:to zgleda čis hudo, sam more bit neka meja ''močnih'' prijemov. sicer pa zakaj ne če sta oba zato?

Se strinjam. Sem za, ko me prime to.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
_radovedna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _radovedna »

Čisto odvisno kaj ima kdo za grob sex. Meni analne zadeve in biči tud niso všeč... Lisice pa se že da uporabiti za vročo predigro. meni je všeč da je sex strasten ne pa da naslednji dan hodim kot bi prišla iz fronte in imam modrice in podobno...? halooo? :?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni grob sex ni všeč ... sploh sado mazo scene
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

You don't always have to fuck her hard, in fact sometimes that's not right to do, sometimes you've got to make some love, and fuckin give her some smoochies too ... sometimes ya got to squeeze, sometimes you've got to say please, sometime you've got to say hey I'm gonna fuck you softly, I'm gonna screw you gently, I'm gonna hump you sweetly, I'm gonna ball you discreetly ... :D :P Tko nekak, ja.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kAtz »

joooj, js pa prav obužujem malo bolj grobi sex.. Ugriz tam, krempli tu, bolj grobo jahanje.. Nekak mi ni feeling da bi sexala neki u izy.. Bolj me zrajca, če vidim da tip ni mehkužn, pa da bi se sam crklav.. Pol ga lahk kr odslovim.. Ko boma sexala u đabe... :)
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

Sem za ob pravem času,kraju,volji... :D
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

...

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

cisti odvisno od razpoloženja...vcasih paše drugic me moti...ni pa s tem nic narobe ce je op pravem casu na pravem mestu
Lilulicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lilulicious »

Sicer se bolj pristaš nežnosti in romantike ampak mi sede tut ko me strastno zagrabi in popelje v nebesa ampak ne z analnim sexom in biči in ostalimi fetiši :lol: pač kul je ko stokam od užitka al pa mu zavežem roke in ga jaz napadem od zgoraj da nemore nič itd..
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

hmmm, odvisno kaj je to zate grobi sex. zame je grobi sex že to, da me strasto poljubi in me strastno potem tudi naprej obdeluje. pa da se sexa močno. to je zame grobi sex. kakšnih bičanj pa ne vem česa še vse pa ne maram. nisem pa glih pristaš neke romantike pred in med seksom, se pravi nežnosti, ljubkovanja.... sej ne da mi ni všeč, samo mi pač tak pristop ne paše
Odgovori