ma to je itak vse tko no..jst tud lohk zdejle kej bleknem pa uganem, nevem...sploh ne verjamem zato ker je moji mtki rekla kao ena ful dobra vedeževalka, da bom jst ful šolana na neki univerzi ja res sm
Lubika ni še prepozno Veš kak je. Js vem, da je kvazi vedeževalcev polno. Vem pa tudi za eno, ki je iz okolice Brežic in je reeeeeeeeees dobra. izkušnje večih so to potrdile. In nič ne računa. Kar je tudi prav se mi zdi.
ja no, sej pravm, kukr komu..sam nečaloma jst nikoli nebi plačevala za take zadeve...že tista potevejevska karin in deni s svojimi zvezdami sta mi šla precej na živce, glede na to da sta svak let falila napoved leta za slovenijo ma nevem, jst v te zadeve sploh ne verjamem..se mi pa zdi, da če recimo bi nekdo od vedeževalcev nekomu neki povedal glede kvazi prihodnosti, se itak potem tud začneš podzavestno na tak način obračat in delat... mogoče bi služl za dobro motivacijo edino
Hehe... sej nevem. Men gre tud KArin nekam, pa un prtegnjeni Danny tudi... js pravim, da so dobri tisti, ki nič ne računajo in se jih drži dober sloves. Sej veš. V nič pa ne moreš bit 100%
*pupika* napisal/-a:Lubika ni še prepozno Veš kak je. Js vem, da je kvazi vedeževalcev polno. Vem pa tudi za eno, ki je iz okolice Brežic in je reeeeeeeeees dobra. izkušnje večih so to potrdile. In nič ne računa. Kar je tudi prav se mi zdi.
samo neki bi vprašala ..a ta iz Brežic k si jo omenla je že starejša gospa?k js sem slišala za eno iz brežic in je baje ful dobra,čisto vse ugane..mislim pa da živi v bloku..imam občutek da mislima isto, no boma vidle
Ej punce neki j res na tem, mislm sm bla pri večih in nubena me ni poznala, pa vse so podobno povedale. Sam tale jasmina je pa bomba, pa ne zato ker sm slišala tis kar sm si želela, sm zvedla tud par stvari k nism bla prepričana, tko da neki je na tem.
*pupika* napisal/-a:Lubika ni še prepozno Veš kak je. Js vem, da je kvazi vedeževalcev polno. Vem pa tudi za eno, ki je iz okolice Brežic in je reeeeeeeeees dobra. izkušnje večih so to potrdile. In nič ne računa. Kar je tudi prav se mi zdi.
samo neki bi vprašala ..a ta iz Brežic k si jo omenla je že starejša gospa?k js sem slišala za eno iz brežic in je baje ful dobra,čisto vse ugane..mislim pa da živi v bloku..imam občutek da mislima isto, no boma vidle
starejša je Ankica ji je ime. In nič ne računa, pa vse zadane.