Kače

Vse o živalih.
Odgovori
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ojaaa :eek: Tega bi mene bilo najbolj strah. Sicer pa je glavno da fajn skrbi za Alfredoja. Scensko ime za kačo :D Koliko je pa star? Kakšno življenjsko dobo sploh imajo?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

aaaaaaaaaa jst bi umrla od straha klik

:pale:
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Bleh bleh bleh..največja nočna mora so mi pa kače. Že od nekdaj jih ne maram, niti nočm met kakrsnega koli stika z njimi :evil:
Zato če bi ksn kolega meu v akvariju kačo doma, se ne oglasm v tist konc..ha ha
Uporabniški avatar
taki*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a taki* »

o ja kače....moja frendica je mela enga mucija ko je biu lih neki bolan. Mal je biu na vrtu in kar naenkrat je nanga skoču piton 5 m velik (od soseda).....in je frendica to vse mogla gledat iz okna v bajti...tok je jokala. Jaz bi pa zihr unga pitona nazaj pojedla :lol: :razz:
No uglavnem..tale sosed ma 5 kač doma..in tegala ta največiha ameriškega pitona sm lih božala nekih 14 dni nazaj...tako mejhno glavo ma...poje pa pou preveč.
O hranjenju pa tko...mrtve živali povohau nau...ampak mu lastnik nastavi živo kuro, zajca, tud morske prašičke.....prou smiljo se mi te male živalce ko nč niso krive...sam okey to vse spada v ta krog prehranjevanja.
Dan pred mojim obiskom je pojedu velikega zajca....in se je prou vidl na sred telesa eno velko kepo....grose :? Drugač so pa fuLL lepi res
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

Sem imela nekaj časa ameriškega goža. Bil je še mladiček, kot en mali črvek :)

Sem pa ga kupila iz hobby programa, in sem kasneje spoznala da je to ena največjih napak, ker je umrl po 6 mesecih :?
Je že tam bil bolan...
Sem ga tudi hranila z miškami - goliči.

Kakorkoli, bi še mela kačo, vendar 1x ko bom mela dovolj prostora zanjo, in pa definitivno bi jo kupila pri domačem rejcu...
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Mi imamo v šoli pitončka Darwina k je res ogromn pa debel haha :lol:
Mamo tut mlečno kačo pa rdečerepega udava (k ga ma doma tut moja sošolka :) ).
Jst mam zelo rada kače, zelo so mi zanimive, njihova oblika, koža (oz.luske) ... Rajš mam pa pajke :oops: (mam doma ptičjega pajkca :) ).

Rdečerepi udav:
Klik
Evo še Darwin:
Klik
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Kače so mi zlo zanimive živali. Rada gledam kaj o njih po tv, čez terarij, al pa če je kje kaka udomačena kača, se jo z veseljem dotaknem (so neki posebnega na otip), takšno bi si dala tud okol vratu verjetno. Ampak nimam nobene želje, da bi jih vidla v naravi, da bi mi kje na sprehodu čez gozd kaj zašumelo pod nogami al pa kakšna belouška mimo prišla pri čofotanju ob Savinji :pale: Brr me kr zmrazi.
Nimam nič proti, če jih majo za domače ljubljenčke, le če je zanje res dobro priskrbljeno in imajo velik terarij ter velik prostora za gibanje. Sam je žalostno, da si marsikdo ne nabavi kače zaradi ljubezni do njih, ampak bolj v stilu "lej kaj mam js pa ti nimaš".
Drugač mi je pa med lepšimi ameriški gož.
...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

oooo, jst bi pa ful rada mela kačo :) Sam k je nimam kam dat :D Ne pride v poštev nikjer drugje kot v moji sobi (ker bi mojo familjo pobralo, pa vse ki bi prišli na obisk tudi), moja soba je pa tako miniaturna, da mam še pisalno mizo čist mejhno :D Torej - ni placa za kačo ....
Mi je blo pa smešno ko smo bli v 1. letniku v živalskem vrtu .. In so nam kazali kačo (sej jo vseem skupinam) pa so vse sošolke vreščale, sam jst sm si jo pustila dat okoli vratu ;)
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

js sm mela pa glih zadnjič priložnost po rokah vlačit udava ( takega meter in pol dolgega, nč več) pa mi je bil tak cartkan. sm se jih nehala bat!!!!najbojlše zdravilo za strah je, če se z njim spopadeš
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Niso mi všeč, v bistvu mi je ena izkušnja v osnovni šoli povzročila cele travme.
Učiteljica biologije je prinesla v šolo svojo kačo (ne vem katero vrsto), ker smo ravno jemali plazilce. Kačica naj bi bila neškodljiva, lepo je čepela v tisti vrečki :D . Učiteljica je hotela, da se vsi kače dotaknemo, oz. jo imamo v rokah-tako naj bi znebili strahu :roll: .
Ko je prišla do mene, je sploh nisem hotela prijet, roke so se mi nenormalno potile, cela sem se tresla, potem mi pa una kar da kačo v roke, lih tok, da je nisem izpustila. Pol so mi samo solze začele tečt, pa nenamerno, ko se je tista kača zvirala po men :pale: . Folku je bilo pa seveda blazno smešno :roll: .
Se pravi jaz+kače= :nein:
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

kače so tako lepa bitja in na živce mi gre ko jih ljudje preganjajo in ubijajo zaradi lastnega strahu. sicer mi je zlo lepa boa al pa ona ta zelena(ne vem imena). klopotoče mi pa niso ravno najljubše zarad unega repa :?
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

no evo še kraljevski piton od ene prjatlce :D

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hed Kandi »

jaz sem se tudi napalila na enga pitončka, malo je manjkalo da bi ga kupla..saj hvala bogu da ga nisem ker ne vem kaj bi zdaj z njim. mam pa kuščarja doma :D
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

Teh žvalc se pa ful bojim. Niti jih ne maram ker so mi ogabne :?
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

En moj frend ma tud kraljevskega pitona in komaj čakam, da ga vidim :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Odgovori