Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Se bo do konca zdrzat...Jaz sn sicer ze fertik ampak se zdaj nisn prav dojela, da je matura goooone :D :cool:
Uporabniški avatar
genevie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a genevie »

a drgač kdo ve točn datum kdaj pridejo rezultati mature?
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

mislim, da je 16.7. naj me kdo popravi, ce sn se zmotla
Uporabniški avatar
genevie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a genevie »

o joj šele :eek:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

DOra. napisal/-a:mislim, da je 16.7. naj me kdo popravi, ce sn se zmotla

ne, prov je. ob osmih zu3 dajo rezultate gor. 5 čz 8 se bo jim pa strežnik sesul :lol:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

little bee napisal/-a:jst pa sploh ne vem če se bom slovnico kej učila... itak je slovnica sam na 6-ih listkih. sicer vem da to ni glih pametna ideja, k jst mam ponavad srečo, da dobim kej tazga kar ne znam... :roll:

jaz se tudi nisem učila slovnice, pa sem imela srečo in je nisem dobila. upam da to ne pomeni, da bom imela smolo pri angleščini :eek:

rezultati pa so 16. 7., ja :)
to infinity and beyond!
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

maaa mene je pa zele skos bl strah za slovo,k jo mam jutr.. šla sm skos use, zele dva dni obdobja pa to,sam... skos mešam tele obdobja,pa predstavnike,pa... :? usega j čist preveč :? po drug stran se pa tolažm,da pole so (upam) da za dve,kej več pa ubistvu ne rabm (neumna tolažba,ja vem :roll: )...
srečno usm k še niste konc,sj bomo zmogle :wink:
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

jst sm zaključla z učenjem. kar bo pa bo! če ne druzga bom dobila pa sm tiste 3 pike za branje al kolk jih že dobiš... ne da se mi več ubadat s to slovo! že to je blo več k preveč, k bo vse od sreče odvisno!

velik sreče pa znanja želim vsem, ki mate jutr kej!!!
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Vsem,ki še mamo kaj želim dosti sreče.Meni so za konec dali najlažje.Tiste,ko še mate slo...ne se sekirat-jaz sem se zadnjo noč učila(spala 1 uro) pa še te sem dobla glih to,kjer sem se nehala "učit".Slabo ni blo,ampak tak dobro pa tudi ne kot sem htela.Še mat mi je šla boljše,pa mi je tisti profesor od začetka bil anti(na ustnem pa prijazen) :) LP
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

ma|ick4 napisal/-a:Vsem,ki še mamo kaj želim dosti sreče.Meni so za konec dali najlažje.Tiste,ko še mate slo...ne se sekirat-jaz sem se zadnjo noč učila(spala 1 uro) pa še te sem dobla glih to,kjer sem se nehala "učit".Slabo ni blo,ampak tak dobro pa tudi ne kot sem htela.Še mat mi je šla boljše,pa mi je tisti profesor od začetka bil anti(na ustnem pa prijazen) :) LP

identicno (jas sn tud tolk spala pa isto dobla nekaj kar se glih nisn do konca prisla, ...pa matka mi je tud sla bojsi) :D :D

VSO SREČO JU3 :cool: :cool:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Uff, lihkar sem končala z angleščino in bilo je super. Zelo sproščeno vzdušje pa še besed mi ni in ni zmanjkalo :)
Imela pa sem:

-retirement
-The man who sold his wife; krajst, skoraj me je kap :eek: sploh nisem vedla, da bo prof te zgodbice iz Headwaya vštulla! :eek:
-odlomek iz Dog-a, ko Christopher govori o svojem spominu-"my memory's like a film"
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jaz mam tudi jutri še matematiko potem pa konec..... sem na 75 strani une knjige, tako da se imam še kar nekaj za naučit, ampak saj imam še veliko časa, imam uro šele ob 13:20.... po svoje mi je čisto useeno če tudi nič neznam, samo da bo vsega koneeeeeeeeeeeeeeec, ker jaz nemorem veeeeeeeeeeeeeeeeeč :cry:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

^^ Jaz sem bla učeri zvečer na 30 strani une bukve, mela sem pa danes zjutri mato, tko da sej bo, nimaš več tok, sam veliko zgleda mogoče.

Drgač pa koooooonec :cool: :D .. Končn, juhu.
Mata šla, sam prvo vprašanje sm neki bl tko zmutila ..

Zdej so pa naši trije mesci tle. :) Une k še mate kej, vso srečo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

jeeej slova je mim :P sm mela kr srečo,sm dobla lorco pa antično gledališče in tragedijo :) hehe...
zej pa še jutr angla,poj pa konc pa počitnce pa moooorjeeee :)
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

waaaaa konec!!! :jump: kir občutek je to!!! zdej pa končno zaslužne počitnce! :D

drgač sm mela pa dns pr slovi tak srečo, da ni res! sm dobila matkovo tino pa slovenščino v prvi polovici 19. stoletja pa vidnejše slovenske predstavnike iz tega obdobaj, tko da je šlo kr fajn!!!
Zaklenjeno