^^ joj za anglo se sploh ne rabš sekirat! to kr neki nabijaš pa je. mal si poglej knjige pa pesmce (če jih rabš znat) in to je to! jst sm se angle sicer full bala sam mislm, da je to najlažje od vsega na maturi (govorim za ustni del).
s slovo pa res čist pretiravajo! upam, da upoštevejo v kakšnem vremenu se mormo učit in bojo zarad tega mal bolj popustljivi! yeah, dream on...
little bee napisal/-a:^^ joj za anglo se sploh ne rabš sekirat! to kr neki nabijaš pa je. mal si poglej knjige pa pesmce (če jih rabš znat) in to je to! jst sm se angle sicer full bala sam mislm, da je to najlažje od vsega na maturi (govorim za ustni del).
o saj se ne sekiram imam osnovni nivo, vse kar sem naredila je to, da sem prebrala knjigi, samo bom šla zdajle še LBIA obnovo prebrat, ker sem jo prebrala že dolg nazaj. drugač je pa pri angli itak tako, da kar znaš, znaš...nimaš se kaj učit. ne za pisni, ne za ustni...
ma ja tale loterija od mature. moja sošolka si je pogledala vse razen velikega briljantnega valčka... in kaj je dobila? ravno to. bogica.
tko d najboljš je, d znate od vsega malo, pa potem malo naglumite in je stvar rešena.
Jst mam jutri angleščino, in nimam pojma. Že enkrat 2 tedna nazaj, če ne še več sem nekej odgovarjla na vprašanja, potlej sem pa vseskupej na miru pustila, kao da bom par dni prej se učila, pa se nisem ker sem pod nujno mogla naokol hodet pa te fore. In zdej bi se rada mal učila pa se ne morem, ker sem zaspana, tko da upam da mi nbo un od zgoraj kej pomagal, da bom jutr kej znala
jst pa sploh ne vem če se bom slovnico kej učila... itak je slovnica sam na 6-ih listkih. sicer vem da to ni glih pametna ideja, k jst mam ponavad srečo, da dobim kej tazga kar ne znam...