Grob seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
pero26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pero26 »

Biča tudi jaz ne maram. :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Kako gledate na bolj grob sex?

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

u jaaa..ampk ne PREVEČ..pa more bit obojestransko..lisice pa zavezanost pa to je tut ql
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jah..meni je všeč,da je prvo predigra nežna...pa se stopnjuje potem vse skupaj,da mašina zalavfa...pol akcija na polno(zdaj akcija na polno je odvisno od vsake punce posebej...pač jo moraš opazovati,kaj ji paše in do kam lahko greš v strasti oz. grobosti)
Pol pa po akciji,pa spet nežno,da ve da nisi žival ampak človek in da začuti potem nežnost in objem...da je še vedno ženska in ne sex mašina,haha :P :wink: :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

*belina* napisal/-a:Odvisno kaj si nekdo predstavlja pod "definicijo" grob sex! Jst recimo si pod grob sex predstavljam bolj "tesne" oprijeme, intenzivnejše poljubljanje, hitra predigra... v glavnem da ni vse prepočasi in preveč nežno... Take stvari so mi všeč!

Definitivno pa ne bi marala nekega šeškanja po riti, da bi bla pol vsa rdeča. Alpa da bi me ful grobo držal oz. pritiskal... pa recimo da bi me brutalno porinil na pojstlo... skratka, ne bi marala stvari, pri katerih bi moški s svojo močjo absolutno prevladal.

Bi se kar strinjala.

Glede lisic... heheh, to bi še šlo.
Bi bla kar za akcijo, če se prikaže s kakšnimi kosmatimi tigrastimi lisicami v postelji.
Kaj več pa ne. Bičanje, šeškanje, itd. - ne hvala. :D
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Šeškanje je čist kul. Ne pretepanje, ampak tko rahlo po riti. :D Analni sex pa ni obvezno grob in boleč.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ja meni je všeč, da je seks bolj grob. Lisice so sploh dobre, ubistvu bolj zato, da se res prepustiš :D Šeškanje je pa tudi obvezno potrebno, ampak res na easy, da se komaj čuti.. Analno pa itak ne maram, tako da jaz to ne štejem kot grobi seks.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Aloha napisal/-a:Ja, tip mora definitiuno znat (tle je poudark, kr eni so res konc leseni in brez kakršngakol feelinga) zagrabt, kr mi ni hujšga da je vs "mehek in babji" :roll: . Raj mam mal bl grobo varianto kt pa pretirano nežno.

K bi js pisala. :) Lisice, rahlo šeškanje, občasno analni seks.. kul. Kar je pa kej več, mi pa najbrž ne bi več tok dišal.. :?
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Seskanje je lahko cist razlicno - z roko, z bicem, bolj trepljanje al pa da boli... Po moje tut kaksen bicek ne bi bil napacen, ne tko da mahas z njim z vso silo, ampak samo da malo zapece. Pa kaksen trsi prijem...
Sicer pa kakor kdaj. Se pustim presenetit, ce mi pa kaj ni vsec pa to primerno pokazem/povem.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

men na splošno grob sex paše.lisic sicer še nisem sprobavala,ampak nežen sex,ko gre vse bolj počasi,to ni preveč zame
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

recimo da ne toliko grobo...bolj divje in strastno....da se prebudijo zivalski instinkti v meni :twisted:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Lisice :D to mi je še uredu. Pa d je od časa do časa tko mal grobo je tud še ured :D Sam za analno pa šeškanje pa nism kej preveč..čeprov moj zadne čase skos neki nato napeljuje..sam kot ste rekle morta bit oba za :D
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

O ja. Obožujem tipe, ki znajo žensko "prijet". V smislu, da me pritisne ob steno in tako poseksa, da še 3 dni ne morem normalno sedet :D Všeč mi je na hitro, grobo, potno, vroče ... živalsko. Maratoni niso zame.
Ne prenesem neodločnih, "mehkih" tipov, ki ne vejo, kaj bi sami s sabo. Pol se počutim, kot bi imela v postelji nekega otročka (posledično - pedofilski občutki :? ) ali pa žensko. Če bi hotla babo, bi bla lezbijka.
Arielle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Arielle »

^^točn tko... js obožujem njegovo prevlado nad mano, da on vod ceu seks, da si me uzame...to je sexy :D drgač pa učasih kdr sm pa romantične volje pa sede nežno, počasno ljubljenje, k se posvetš čist vsem občutkom... :)
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

grobo je zakon, dokler ni preveč grobo
neko romantično poplesavanje pri meni nima efekta, vsake tolko paše, oz. tudi vmes pride prav, glavni del pa mora bit hard :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Shannon napisal/-a:Obožujem tipe, ki znajo žensko "prijet". V smislu, da me pritisne ob steno in tako poseksa, da še 3 dni ne morem normalno sedet :D Všeč mi je na hitro, grobo, potno, vroče ... živalsko.

:lol: prow maš...najbujš je, k me tip prime in sm samo njegova...pole lhko dela z mano kar hoče...
je pa res d učasih, ma res učasih, zapaše bol na "calma"...predigra je že umirjena in romantična, ma sex je pa pole spet...živalski :wink:
Odgovori