Grob seks
Re: Kako gledate na bolj grob sex?
u jaaa..ampk ne PREVEČ..pa more bit obojestransko..lisice pa zavezanost pa to je tut ql
Jah..meni je všeč,da je prvo predigra nežna...pa se stopnjuje potem vse skupaj,da mašina zalavfa...pol akcija na polno(zdaj akcija na polno je odvisno od vsake punce posebej...pač jo moraš opazovati,kaj ji paše in do kam lahko greš v strasti oz. grobosti)
Pol pa po akciji,pa spet nežno,da ve da nisi žival ampak človek in da začuti potem nežnost in objem...da je še vedno ženska in ne sex mašina,haha

Pol pa po akciji,pa spet nežno,da ve da nisi žival ampak človek in da začuti potem nežnost in objem...da je še vedno ženska in ne sex mašina,haha

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
*belina* napisal/-a:Odvisno kaj si nekdo predstavlja pod "definicijo" grob sex! Jst recimo si pod grob sex predstavljam bolj "tesne" oprijeme, intenzivnejše poljubljanje, hitra predigra... v glavnem da ni vse prepočasi in preveč nežno... Take stvari so mi všeč!
Definitivno pa ne bi marala nekega šeškanja po riti, da bi bla pol vsa rdeča. Alpa da bi me ful grobo držal oz. pritiskal... pa recimo da bi me brutalno porinil na pojstlo... skratka, ne bi marala stvari, pri katerih bi moški s svojo močjo absolutno prevladal.
Bi se kar strinjala.
Glede lisic... heheh, to bi še šlo.
Bi bla kar za akcijo, če se prikaže s kakšnimi kosmatimi tigrastimi lisicami v postelji.
Kaj več pa ne. Bičanje, šeškanje, itd. - ne hvala.

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Ja meni je všeč, da je seks bolj grob. Lisice so sploh dobre, ubistvu bolj zato, da se res prepustiš
Šeškanje je pa tudi obvezno potrebno, ampak res na easy, da se komaj čuti.. Analno pa itak ne maram, tako da jaz to ne štejem kot grobi seks.

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Aloha napisal/-a:Ja, tip mora definitiuno znat (tle je poudark, kr eni so res konc leseni in brez kakršngakol feelinga) zagrabt, kr mi ni hujšga da je vs "mehek in babji". Raj mam mal bl grobo varianto kt pa pretirano nežno.
K bi js pisala.

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
- Komunikatorka
Seskanje je lahko cist razlicno - z roko, z bicem, bolj trepljanje al pa da boli... Po moje tut kaksen bicek ne bi bil napacen, ne tko da mahas z njim z vso silo, ampak samo da malo zapece. Pa kaksen trsi prijem...
Sicer pa kakor kdaj. Se pustim presenetit, ce mi pa kaj ni vsec pa to primerno pokazem/povem.
Sicer pa kakor kdaj. Se pustim presenetit, ce mi pa kaj ni vsec pa to primerno pokazem/povem.
-
- Cosmopsiho
O ja. Obožujem tipe, ki znajo žensko "prijet". V smislu, da me pritisne ob steno in tako poseksa, da še 3 dni ne morem normalno sedet
Všeč mi je na hitro, grobo, potno, vroče ... živalsko. Maratoni niso zame.
Ne prenesem neodločnih, "mehkih" tipov, ki ne vejo, kaj bi sami s sabo. Pol se počutim, kot bi imela v postelji nekega otročka (posledično - pedofilski občutki
) ali pa žensko. Če bi hotla babo, bi bla lezbijka.

Ne prenesem neodločnih, "mehkih" tipov, ki ne vejo, kaj bi sami s sabo. Pol se počutim, kot bi imela v postelji nekega otročka (posledično - pedofilski občutki

Shannon napisal/-a:Obožujem tipe, ki znajo žensko "prijet". V smislu, da me pritisne ob steno in tako poseksa, da še 3 dni ne morem normalno sedetVšeč mi je na hitro, grobo, potno, vroče ... živalsko.

je pa res d učasih, ma res učasih, zapaše bol na "calma"...predigra je že umirjena in romantična, ma sex je pa pole spet...živalski