Essence
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
to so taki mali papirčki, akirani v plastično škatlico, mislim ka jih je fuuul no3, samo sem pozabila kolko, ker se je z moje škatlice zbrisal dol napis...
v glavnem papirčki zgledajo kot tisti tanki beli papir za zavijanje daril, samo še malo tanjši..
z njimi potapljaš po obrazu, pač tam kje se svetiš pa pol vpijejo odvečno maščobo...
meni so kar prisrčno luškana zadeva za primere ko se svetim (kar je na srečo redek pojav) res pa je, da jih potem porabim ziher vsaj 3...
pa pozitivno je, da če samo "tapkaš" z njimi po obrazu, da ne odnesejo niiiič ličil dol...
no za poleti je to a must have v moji toaletni torbici...

v glavnem papirčki zgledajo kot tisti tanki beli papir za zavijanje daril, samo še malo tanjši..
z njimi potapljaš po obrazu, pač tam kje se svetiš pa pol vpijejo odvečno maščobo...

meni so kar prisrčno luškana zadeva za primere ko se svetim (kar je na srečo redek pojav) res pa je, da jih potem porabim ziher vsaj 3...
pa pozitivno je, da če samo "tapkaš" z njimi po obrazu, da ne odnesejo niiiič ličil dol...
no za poleti je to a must have v moji toaletni torbici...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
punce, naj mi ena pove, a se vam senčke od essence tud hitro polomijo?!
glede na to, da sem študentka občasno pač selim svojo kozmetiko domov pa nazaj v lj, pa senčke dam vedno skupaj z kozmetično torbico v ročno torbico, da bi se ja čim manj tresle (zato niso v potovlaki) in skoraj obvezno se mi kakšna spotere... ampak samo essence... vse ostale normalno živijo...
glede na to, da sem študentka občasno pač selim svojo kozmetiko domov pa nazaj v lj, pa senčke dam vedno skupaj z kozmetično torbico v ročno torbico, da bi se ja čim manj tresle (zato niso v potovlaki) in skoraj obvezno se mi kakšna spotere... ampak samo essence... vse ostale normalno živijo...

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
MissBitch, nevem točno kaj si s tem vprašanjem mislila - to, da se ti razdrobi al kako? S tem jst nimam izkušenj, ker jih ne prevažam s sabo bom pa poskusila.
Drugač sem pa z senčkami zelo zadovoljna, ker so obstojne pa lepo se poznajo (nekatere je treba ful na debelo namazat, da se kej vidi, te so pa res močne).
Glede papirčkov za matiranje... Jst na splošno nimam mastne/svetleče kože, edino na vročini me matra, ker se svetim od potu. Me zanima, če so tudi za to uporabni in, če poleg tega kaj osvežijo? Da bi mi blo potem bolje.
Hvala za odgovor, pa prosila bi še, če lahko katera pove, kje se zdajto dobi, ker je prej ena napisala, da jih ni več v prodaji al kako?

Drugač sem pa z senčkami zelo zadovoljna, ker so obstojne pa lepo se poznajo (nekatere je treba ful na debelo namazat, da se kej vidi, te so pa res močne).
Glede papirčkov za matiranje... Jst na splošno nimam mastne/svetleče kože, edino na vročini me matra, ker se svetim od potu. Me zanima, če so tudi za to uporabni in, če poleg tega kaj osvežijo? Da bi mi blo potem bolje.

Hvala za odgovor, pa prosila bi še, če lahko katera pove, kje se zdajto dobi, ker je prej ena napisala, da jih ni več v prodaji al kako?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
renatka_ napisal/-a:Glede papirčkov za matiranje... Jst na splošno nimam mastne/svetleče kože, edino na vročini me matra, ker se svetim od potu. Me zanima, če so tudi za to uporabni in, če poleg tega kaj osvežijo? Da bi mi blo potem bolje.![]()
Veš kako je s temi robčki. V bistvu samo matirajo obraz in ne osvežujejo. Tako da ti glede tega ne bodo pomagali.
Drugače pa vem, da te robčke v Mbju še imajo. Za kje drugje pa žal ne vem.
My dreams are my reality...
- nasty.girl
- Sramežljivka
men se tut ne zdi da bi tuki držalo za malo denarja mal muzike...men je ta znamka čist všeč pa še cenovno je ugodna...jst sem si enkrat kupla en glos pa mi je bil prav fajni, pol sem si pa še kej drugega kupla...tk da zdej si kr redno kupujem par stavri od te znamke....npr. laki za nohte, odstranjevalec ličil, senčila za oči, pilico za nohte, šminke in oljni svinčnik za nohte...tk da res, jst se kr zadovoljna s to kozmetiko...če pa kirmu ne paše si pa naj pač kako drugo kupuje, sej tega je dost na trgu....