kreg s fantom
Veš kaj, čist resno ti rečem. Nosi te kopalke, ker si si jih kupila, ker so ti všeč in jih hočeš nositi. Da ti jih prepove nositi.. te bo mar tekom časa oblekel v potapljaško obleko, ker bo vsaj centimeter kože preveč vpadljiv? Zatri to v kali in mu razjasni, da če hoče nuno, naj ima nuno, tebe vanjo ne bo spremenil in pika.
bounce around kai like bunniez
OT\
Ja, če bi mojedva še hodila na morje, bi šla z veseljem z njima, da si malo odpočijem od vseh mladih ljudi na tem koncu
. Sicer že par let nisem šla, ampak če ne drugega, bi z njima imela lepo preskrbljene obroke, tako pa če grem s svojo družbo, je prehranjevanje zadnja skrb
/OT
Snow flake napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:sicer kok si pa stara da še hodiš s tastarmi na morje?!?!![]()
Ja, tole sem pa mal spregledala ...
Nia, še lani sem šla za dva dni z mami na morje, pa je blo prav luštno, pa naj ti povem, da sem letos praznovala okroglo letnico rojstva, če spoštuješ starše in veš, da jim tvoja pozornost in čas, ki jim ga nameniš, sploh ko si odseljen od doma, pove ogromno in jih razveseli, si ne moreš privoščit tega ne narediti, tudi tebe to obogati (ne materialno).
Ja, če bi mojedva še hodila na morje, bi šla z veseljem z njima, da si malo odpočijem od vseh mladih ljudi na tem koncu

/OT
Mah, ne se ozirat na Nio, ona je u tistih letih, k ji je blazno nerodn, da bi jo kdo vidu s starši kje
. Mi mamo vikend na obali in največkrat smo skupi dol, pa gremo komot skp na gliser pa na kofe pa psa pelat ... In če je use kul, se znamo met zlo fino
. Tut kadar mam fanta, so vikendi, k jih prežvim sama dol z mojima. Tko da, Nia, odrasti počasi.
Kar se pa tiče teme ... Če že pišeš u smislu "ne bi rad da drugi gledajo, kar je njegovo ...", si očitno že pod njegovim uplivom. Tvoja rit je tvoja in ne more bit njegova (človeka nej ne bi mel u lasti). Tvoj dečko ma zlo nizko samozavest, zato se trese, da bi pomakljivo oblečena pa lahko prvabla kšnga tipa, k bi biu bolši od njega (očitno nima najbolj mnenja o seb al pa kej ne štima u odnosu) ... In če boš že pr eni navadni mali cunci ugodila njegovi zahtevi (da bi bla zgolj želja se mi ne zdi), ne bo douk, k bo pršou na dan z nasledno zahtevo (k pa najbrš ne bo več tko "nedoužna" kt ta) ... Če si kul bejba, boš kul u brazilkah, enodelnih al pa neoprenu, tko da ...

Kar se pa tiče teme ... Če že pišeš u smislu "ne bi rad da drugi gledajo, kar je njegovo ...", si očitno že pod njegovim uplivom. Tvoja rit je tvoja in ne more bit njegova (človeka nej ne bi mel u lasti). Tvoj dečko ma zlo nizko samozavest, zato se trese, da bi pomakljivo oblečena pa lahko prvabla kšnga tipa, k bi biu bolši od njega (očitno nima najbolj mnenja o seb al pa kej ne štima u odnosu) ... In če boš že pr eni navadni mali cunci ugodila njegovi zahtevi (da bi bla zgolj želja se mi ne zdi), ne bo douk, k bo pršou na dan z nasledno zahtevo (k pa najbrš ne bo več tko "nedoužna" kt ta) ... Če si kul bejba, boš kul u brazilkah, enodelnih al pa neoprenu, tko da ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Re: kreg s fantom
Keliss napisal/-a:ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit, vglavnem to kar je njegovo
Prosim lepo, na TEBI ni čisto nič njegovo.
Ali misli da si njegova lastnina ali kaj?
Dokler je s tabo ima vse to samo na "posojo". Hehe =)
Kopalke pa seveda nosi, ker je pomembno to, da so všeč tebi in da se v njih dobro počutiš, pa čeprav se bo po trepalnicah metal, vedoč da si jih oblekla.
Če pa ti ne zaupa dovolj (in misli da boš šla z vsakim tipom, ki se bo slinil za tabo zaradi teh kopalk) potem pa... no comment.

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Ange|ina napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Če bi pa bila brez njega na morju in bi npr. okoli skakala v tangicah in zgoraj brez bi pa vrjetno kaj pripomnu in bi ga po eni strani tudi razumela.
sori sam s telim se pa ne morm strinjat.. a če maš tipa pol recimo ne smeš na nudistično plažo po tvojem al kko?
lani sem na morju (v grčiji) skakala po plaži oblečena točno tako kot si opisala, pa mislm da tip nima kle kej praskat.. če ti zaupa in se zaveda tega da je on edini zate.. jst res nočm met vzorcev od kopalk na koži zato sem na plaži VEDNO topless.. tip me lahko
a) občuduje
b) če ga ni, fantazira o menhec..
uglavnm.. plaža je plaža in noben tip nima ženski pravice karkol govort kako nej bo oblečena..
Angie
Nene, nisi razumela.

Pravim, da mu vrjetno ne bi bilo prijetno, da bi nagica skakala recimo po običajni plaži (če je nudl, itak večina folka sploh ne gleda, bolj gledajo tisti oblečeni). Kolikor ga poznam mi ne bi prepovedal, tudi, če bi mi oba veva, da naredim kljub temu po svoje. Tako, da pri meni ni problemov s tem (topless in tangice npr.). Vem, da mu kdaj pa kdaj kakšna stvar ne leži najbolj (če ima poleg še slab dan toliko slabše), ampak jst pri večini stvari težko odstopam od svojega cilja oz. besede.
Kakorkoli, upam, da bo punca uredila to in bo uživala na morju.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.

Mojega dečka tudi precej moti, ker sem na plaži zgoraj brez. Če je plaža malo bolj oddaljena od ljudi, sem brez vsega (zato imam precej rada divje plaže, kjer ni veliko ljudi).
Moti ga, da se okoli sprehajam z navadno spodno majico al pa kako oprijetno majčko, brez modrca odspodaj. Jaz modrca ne maram nostiti, saj nimam velikih lubenic, ampak imam srednje, lih prav čvrste joške. In res ne vem, zakaj bi mogla nositi tisto prekleto reč non-stop:roll: .
Moti ga tudi, da se želim slikati npr. za Playboy ali pa za kolendar, nekaj se menimo tudi, da bi naredili kolendar na naši firmi (sem edina ženska tam),... Odkrito povem - ko mi je rekel, da ne mara, da se slikam, da naj tega ne storim, zaradi njega - sem se bila temu pripravljena tudi odpovedati. Ko pa sem videla slike, ozadja, revije... drugih žensk, ki jih ima, pa sem ga poslala v pi*** in mu rekla, da če lahko on zija druge ženske, pa si ga meče na roke ob pogledu na njih, nima pa prav nubene pravice, da bi meni preprečil nekaj, kar si želim narediti! In sem šla skozi vrata, pa nisva govorila več po tistem.
V tvojem primeru za kopalke bi mu pa rekla: "E, starina, če ti kaj ne paše, pridi z mano, daš še ti te kopalke na sebe, pa bova oba kazala rit."
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Keliss napisal/-a:Pozdravljene!
Imam problem s fantom in ta je sledec..
Kmalu grem s starsi na morje in sem si zato kupila nove kopalke (brazilke) nevede, da to lahko postane kar velik problem.
Fant jih ne odobrava,ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo. Zaradi tega jih jaz "ne smem" imeti ko bom na morju. Ker naj bi mi bilo vseeno za njegova custva,ce jih bom imela. Rekel je tudi,da bo videl,ce jih bom nosila po obrisih na riti.
Kaj storiti?
Hvala za vasa mnenja in komentarje
neki podbnga je moj bivši uvedu za nođšenje majčk, ki pokažejo neki dekolteja,..

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Jochie napisal/-a:če fant dela halo iz takšne malenkosti, kakšen halo bo šele delal pri večjih stvareh...
razmisli, če želiš imeti tako ljubosumnega moškega ob sebi...
Jap... strinjam se z Jožatom

nevem če bi ob sebi prenesla takšnega fanta, ki bi mi ukazoval, kaj naj oblečem in česa ne no...
in to se bo samo stopnjevalo...
Res razmisli...
My dreams are my reality...
Keliss napisal/-a:Pozdravljene!
Kmalu grem s starsi na morje in sem si zato kupila nove kopalke (brazilke) nevede, da to lahko postane kar velik problem.
Fant jih ne odobrava,ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo. Zaradi tega jih jaz "ne smem" imeti ko bom na morju. Ker naj bi mi bilo vseeno za njegova custva,ce jih bom imela. Rekel je tudi,da bo videl,ce jih bom nosila po obrisih na riti.
Kaj storiti?
Če se glede tega ne moreta uskladit zna biti, da sta si preveč različna za zvezo...

pero26 napisal/-a:Če se glede tega ne moreta uskladit zna biti, da sta si preveč različna za zvezo...
Tukaj se niti ne gre za različnost, ampak za fantovo (ne)toleranco oz. posesivnost... Pa kar se različnosti tiče, ta sploh nima pomena, če gledam na to, da sva jaz pa moj tip popolnoma različna.

Kika napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:sicer kok si pa stara da še hodiš s tastarmi na morje?!?!![]()
pol ko mal zrasteš ugotoviš, da je na morje s tastarimi it daleč NAJCENEJE in še najbolj brez skrbi. zato se jst kar še vedno rada prslinim, če mam čas
jz pa nočm it k moji že let prej načrtujejo kam pa gdaj..jz pa nevem če bom tkrt frej!
pero26 napisal/-a:Keliss napisal/-a:Pozdravljene!
Kaj storiti?
:
js sm oseba k delam kar hocem, se posebi pa nosm kar hocem, tko da ce bi mi tip nergou zarad kopalk, gre lahko kr z drugo na morje...nimam js casa poslusat tezenja sploh pa zarad take brezvezne stvari. js bi mu postavla ultimat!

drugac pa Nia in ostale, js grem drug tedn pr svojih 21 na morje s starsi za dva tedna...in uzivam...noro mi je...nc ne zapravm sploh, ful sta tko zurerja in se pocutm ucas bols k s kolegicami dol, nben ne tezi in utruja kako pogresa njo/njega..itd itd..

Zivljenje je piskotek!