jaz pa tote jessice ne morem...glede na justinovo kariero bi človek predvideval, da si bo kaj bolšega poiskal..cameron je bla the best.očitno se dečko naveliča žensk in jih menjava kot svoj stil glasbe
Na teh slikah se mi zdi ona "ne suha". Ne bom rekla, da je debela, ampak drugace se mi zdi, da ima ful lepo postavo, tukaj pa vidim, da ma obseg noge (spodnji del) isti ko Justin.
Pa ne zdita se mi prevec vesela.
_Petra_ napisal/-a:Na teh slikah se mi zdi ona "ne suha". Ne bom rekla, da je debela, ampak drugace se mi zdi, da ima ful lepo postavo, tukaj pa vidim, da ma obseg noge (spodnji del) isti ko Justin. Pa ne zdita se mi prevec vesela.
Ma ja, men se tud ne zdi lih una tipična holivudska (sej hvalabogu ubistvu ane), sam te slikce k so ble v eni reviji zdele so ble pa kr hude. Ona je tko bootylicous k J.Lo. Res ma uno rito. Stegna pa pač grejo zravn.
V faco mi je pa še vedno fugly.
ah u holivudu gre u 90% za razkazovanje, reklamo karkoli drugega samo ljubezn ne.... to, da se po dveh mescih poznanstva porocis in po 95 dneh zakona locis pac men ne pomen ljubezni...
aja pa eno vprašanje mam. ko sem bla na koncertu na Dunaju so se ene slovenke okrog mene menle, da so bli nsny baje v MB, ko so še bli nepoznani pa to. zaj pa ne vem al so se zezale al so res misle. ve mogoče kdo kaj o tem? al pa ki bi se dalo zvedet?