Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
Mlajša dekleta so predvsem bolj naivna in si želijo izpasti enako "odrasla", kot dekleta stara preko18 let. Vizualno danes 13,14,15 let stara dekleta ne kažejo svojih let, ampak so precej "postarana". In moškega lahko videz prekleto hitro zavede. Mislim pa, da se moški nad 25 let zelo malo ozirajo za tako mladimi dekleti. Ponavadi se začno moški stari 40,50 let ozirati za 20 let starimi dekleti. Razlog za to pa je po mojem predvsem v tem, da se jim telo žene, ki se je pač spremenilo zaradi rojstev in dela, ne dopade več. Odkrito povedano, tega dela moškega razmišljanja ne razumem ravno, pa četudi se veliko družim z moškimi
.

kekec napisal/-a:Sexy_back napisal/-a:Moji bestici se je zgodil ravno to...stara je bla 15 let, zavajal pa jo je en tip iz čist popolnoma drugega konca SLO. Pol se je pa vozu k njej tko dolg da mu ni dala. Zatem je pa dobila sms da je mal premlada (P.S.: On je biu star 22 let). Čaku je itak sam na sex...prej ko sta ga pa že xxx-krat srala pa ni bla premlada...
Jaz pa imam kolega, ki je zavoljo punce tudi hodil na drug konec Slovenije. Pa mislim da je imel nekje 20 let. Ne da bi slučajno bil to isti tip.
S kje pa je biu ta tvoj frend?? Pa kuko mu je blo ime?

Blondes have more fun
Tonja napisal/-a:Mlajša dekleta so predvsem bolj naivna in si želijo izpasti enako "odrasla", kot dekleta stara preko18 let. Vizualno danes 13,14,15 let stara dekleta ne kažejo svojih let, ampak so precej "postarana". In moškega lahko videz prekleto hitro zavede. Mislim pa, da se moški nad 25 let zelo malo ozirajo za tako mladimi dekleti. Ponavadi se začno moški stari 40,50 let ozirati za 20 let starimi dekleti. Razlog za to pa je po mojem predvsem v tem, da se jim telo žene, ki se je pač spremenilo zaradi rojstev in dela, ne dopade več. Odkrito povedano, tega dela moškega razmišljanja ne razumem ravno, pa četudi se veliko družim z moškimi.
Če jih dobro pogledaš vidiš, da se razlikujejo od odraslih punc... tudi po videzu ( jaz sem pač natančen v tem )... in seveda tudi drugače...
Jz pa mislm, da mlajse punce (15, 16, 17 let) gledajo modeli do max 22 let ali manj. Tko nekak kot, da bi se pac ''ucil'' na njih, si nabiral izkusnje. No ja tisti od 20-22 se mi zdi, da so bol nesposobni najt neki konkretnga zato egotrippajo na mladih puncarah. Seveda obstajajo izjeme, tole je pac zelo zelo posplosen
Se pa strinjam s tisto k je napisala, da straejsi modeli, tm od 25 dalje resnicno ne gledajo vec za mladoletnicami, ker seveda ne pomen, da oni niso vec otrocji (kot navajajo nekatere, da so ravno zarad tega tok bolsi, ker so bol odrasli od njihovih vrstnikov), se bl so
Ne vem, se mi zdi, da takrat nekak preklopjo, ker jim tamale ne predstavlajo vec nobenga izziva, oni pa so vecni lovci
uf sm zabluzila

Se pa strinjam s tisto k je napisala, da straejsi modeli, tm od 25 dalje resnicno ne gledajo vec za mladoletnicami, ker seveda ne pomen, da oni niso vec otrocji (kot navajajo nekatere, da so ravno zarad tega tok bolsi, ker so bol odrasli od njihovih vrstnikov), se bl so

uf sm zabluzila

- ((LoL!TA))
- Sramežljivka
- Kraj: new york
((LoL!TA)) napisal/-a:stara fora...NAIVNOST!!!kaj pa drugega...moški ni srečen če ne more ženske okol prenašat in seveda ene starejše izobražene ženske ne bi temu podlegle...so pa seveda izjeme...taki moški si ne zaslužijo punc!!!
Predvsem to po moje ja. Ker 15letnica bo čist nora od sreče, ko jo bo ogovoril oz začel osvajat malo starejši tip. Če ne zaradi druzga že zaradi "ugleda" pri frendicah. Sm dala tud js to fazo naivnosti skos

-
- Komunikatorka
Re: NAJRAJŠ MAJO PA 15 LETNICE
Because is just to easy to scorejeremy napisal/-a:ZAKAJ FANTE (nekatere) PRIVLAČIJO MLAJŠA DEKLETA???

-
- Sramežljivka
ja fantje imajo radi manjše, zato ker nimajo še dovolj izkušenj glede ljubezni (in ne zaradi tega ker so neumne, nobeden ni neumen)
drgač pa se vsi radi pri najstniških letih zdivjajo in dajo duška,
če upoštevamo da fantje kasneje dozorijo...logično da bodo še vedno iskali manjše...
drgač pa ne posploševat da so 15-letnice nezrele, nekatere niti pomislijo ne na "going out with friends" or "party time"
pa če ga žuraš to ne pomeni da si nezrel...nekatere so že fejst zrele, nekatere pa še pr 20-ih majo meglo v glavi...
sm sam povedala svoje mnenje
sej smo tuki zato, a ne?
lp
drgač pa se vsi radi pri najstniških letih zdivjajo in dajo duška,
če upoštevamo da fantje kasneje dozorijo...logično da bodo še vedno iskali manjše...
drgač pa ne posploševat da so 15-letnice nezrele, nekatere niti pomislijo ne na "going out with friends" or "party time"
pa če ga žuraš to ne pomeni da si nezrel...nekatere so že fejst zrele, nekatere pa še pr 20-ih majo meglo v glavi...
sm sam povedala svoje mnenje
sej smo tuki zato, a ne?

oporekaaaaam!!! jst sm bla stara 16 pa sm bla s tipom k ni mislu na sex in me je fuuuuul spoštval in sva mela fuuuuuul lepo zvezo k je trajala mal mn k dve leti in sm se od njega naučila neki najlepših stvari za lajf... in je biu str 23... skratka bil je 7,5 let starejši od mene... in niti enkrat nisva sexala... prosm vs punce ne izenačvt barab z kul tipi! pa se jt neka posplošvanja...
bo še kdo užaljen