Ste kaj ljubosumne?
-
- Sramežljivka
**Baby** napisal/-a:Tut js sm noro preveč bla lubusumna, zto sm ga tut zgubla..
Pri men je blo isto ... Js sm ful ljubosumna in to tud ful sovražim pri seb, ampak enostavno si ne morm pomagat, čeprav vem da to ni prav in da me ne bo nikamor prpelalo. Pa kadar je kej takega tud ne morm kr prikrit da je vse ok, ne morm zadržat v seb, in verjamem da pol začne to po določenem času presedat, pač če ti nekdo kr naprej teži in to še v veliki večini čist brez podlage. Upam da se bom lahk vnaprej bolj kontrolirala (se trudim), drugač itak vem da se bo zgodba ponovila in bom spet ostala sama ravno zarad tega.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
Jaz lahko rečem, da sem kar precej ljubosumna, pa tudi mislim, da ne čisto za brezveze. Oz. mu ne zaupam, iz tega pa potem nezaupanje preraste v ljubosumje (al tako nekako
). Sedaj sva skupaj 5 mesecev, pa sva imela prva 2 meseca res same težave, o čemer sem tukaj že pisala (sem ga dobila z drugo, pa se je dobival z bivšo, ne da bi vedela, pa je hodil v celje h enemu kolegu, od katerega sestra je čisto nora na njega,...). Po 2 mesecih se je glede teh dejanj precej umiril, še vedno pa so bile tam druge ženske, čeprav mi je neprestano trdil, da drugih žensk ni. Res je, z nobeno ni imel nič, vendar tam so bile. Pri meni je izgubil zaupanje in na tak način ga pač ne bo pridobil nazaj.
On je pa prav tako zelo ljubosumen. Ve, da sem partnerja že varala (iz jeze oz. predvsem, ker ga nisem imela več rada, pa je to najlažje narediti) in ima zaradi tega tudi nek strah. Ne mara, da grem s sodelovci na pijačo, vedno želi vedeti, kje sem bila, kdaj in s kom, ter koliko časa (če sem slučajno bila kje, pa čeprav dobro ve, da če grem na drink 1x/mesec s kolegico, je to že veliko). Danes ko sva se sprla, se je pripeljal k meni domov, z izgovorom, ne vem, kakšnim - vem pa, da je samo preveril ali sem šla res domov ali pa sem šla v eno gostilno, kamor zahajam že ene 7 let, pa imam kar veselo zgodovino tam.
Telefona mi ne preglejuje (vsaj jaz ne vem), pokliče me vsaj 1x na dan, ko sem v službi, ter želi vedeti, kje sem in kdaj končam (to se mi sicer ne zdi napak). In če mu rečem :"Končam ob 16.", bo telefon zazvonil ob 16 in bo želel vedeti, če sem konec. On temu pravi, da bi rad bil vsako minuto z menoj, jaz pa mislim, da vsak človek rabi nekaj minut zase v dnevu. Saj morda vse to niso lastnosti nezaupanja ali ljubosumja, je pa gotovo tudi neka mešanica posesivnosti in zaščite vmes. Vse po malem
.

On je pa prav tako zelo ljubosumen. Ve, da sem partnerja že varala (iz jeze oz. predvsem, ker ga nisem imela več rada, pa je to najlažje narediti) in ima zaradi tega tudi nek strah. Ne mara, da grem s sodelovci na pijačo, vedno želi vedeti, kje sem bila, kdaj in s kom, ter koliko časa (če sem slučajno bila kje, pa čeprav dobro ve, da če grem na drink 1x/mesec s kolegico, je to že veliko). Danes ko sva se sprla, se je pripeljal k meni domov, z izgovorom, ne vem, kakšnim - vem pa, da je samo preveril ali sem šla res domov ali pa sem šla v eno gostilno, kamor zahajam že ene 7 let, pa imam kar veselo zgodovino tam.
Telefona mi ne preglejuje (vsaj jaz ne vem), pokliče me vsaj 1x na dan, ko sem v službi, ter želi vedeti, kje sem in kdaj končam (to se mi sicer ne zdi napak). In če mu rečem :"Končam ob 16.", bo telefon zazvonil ob 16 in bo želel vedeti, če sem konec. On temu pravi, da bi rad bil vsako minuto z menoj, jaz pa mislim, da vsak človek rabi nekaj minut zase v dnevu. Saj morda vse to niso lastnosti nezaupanja ali ljubosumja, je pa gotovo tudi neka mešanica posesivnosti in zaščite vmes. Vse po malem

no angel napisal/-a:**Baby** napisal/-a:Tut js sm noro preveč bla lubusumna, zto sm ga tut zgubla..
Pri men je blo isto ... Js sm ful ljubosumna in to tud ful sovražim pri seb, ampak enostavno si ne morm pomagat, čeprav vem da to ni prav in da me ne bo nikamor prpelalo. Pa kadar je kej takega tud ne morm kr prikrit da je vse ok, ne morm zadržat v seb, in verjamem da pol začne to po določenem času presedat, pač če ti nekdo kr naprej teži in to še v veliki večini čist brez podlage. Upam da se bom lahk vnaprej bolj kontrolirala (se trudim), drugač itak vem da se bo zgodba ponovila in bom spet ostala sama ravno zarad tega.
ja točn tko..sam mislm da če se fant obnaša tko kt je treba, ne prihaja do tega.. oz sm 100%.. moj biwši je mel pa skos ene čudne.. in valda da sm bla lubusumna.. sploh zto k me je tokrat razočaru pa prikrivu itd.
js pa kokr kdaj. sej mu zaupam ful, vem da me ma rad in da je nor name, k mi to skos kaze. me pa ful mot k sva v druzbi in je ful punc zravn. se more on nujno ful frajerja delat in bit tglavni, tko da to mene pol cist zamori. enkrat bi mu to rada vrnila ampak mi nikol ne uspe, k se med ful folka ne znajdem dobr.
Jaz priznam, da sem ljubosumne narave, predvsem kadar gre za mojega fanta. Ker vem, da bi ga to popolnoma odbilo od mene, ljubosumlja ne izražam, se mi je pa že zgodilo, da sem užaljeno pogledala, če se je kakšna preveč začela zanimati zanj.
O tem sva se tudi že pogovajala, ker je tudi on malce bolj ljubosumne sorte, kar mi je bilo pa mi je še vedno všeč, da vidim, da mu ne ustreza, če se kak fant mota okoli mene.
Ker sama ne mislim imeti nič z nikomer ampak samo z njim, sem mu to povedala. O tem sva se pogovarjala in mi je razložil, da mi ni potrebno biti ljubosumna in da bi rad videl, da mi zaupam. Sedaj mu in on tudi meni. Rada ga imam..samo povedati mu moram za to. 
O tem sva se tudi že pogovajala, ker je tudi on malce bolj ljubosumne sorte, kar mi je bilo pa mi je še vedno všeč, da vidim, da mu ne ustreza, če se kak fant mota okoli mene.