Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

miikena napisal/-a:Simona, a to lah pr vsakem predmetu zamenjaš listek?
To se da sam na poklicni maturi verjetno?
Sam firbec, k nisem vedla, da se kje da menjat. :)

Ja pri nas se da pri vseh predmetih, edino pri zagovoru prakse v vrtcu tega nismo mogli, ker pač ni bilo vprašanj :D Smo samo povedal cilje iz kurikuluma pa kaj smo dosegel, pa da (če) otroci niso bili pridni :rofl: Drugač se da pa čist povsod menjat.

Lepo držite pesti za mojo angleščino v torek in pedagogiko v sredo(to ne bo težko, ker sem profesorci že rekla da mora pomagat pa je rekla da bo :D)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

¤MiSsY¤ napisal/-a:Jaz vas pa sploh ne razumem, ko pridete iz slovenščine vse tko govorite, kao bolj izi vprašanja ne bi mogle dobit, zdej pa nevem, a vm je res sam ta snov ležala al ste pa ful delal al ste pa vse znale pa ste pač tud to znale...... K mene je prov groza, ta obdobja - oz. 3.vprašanje .... to je men kr neki, sploh nevem kwa morm povedat, da ne omenjam, da avtorje in njihove življenjepise vse emd sabo pomešam........ res ne štekam no, jz če dobim več ko 10% bom pomoje lohka zadovoljna :gruebel: :gruebel: :gruebel: :gruebel:

ps: edin če se da mal nabluzit pa površno povedat...... :?: :?: :?: :?: a to ste vse ful detajlno odgovarjale al kako :?: :?:

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Mi smo to knjizevnost tolk krat se ze ucili pa obdelali pa poslusali, da bi blo hudo, ce si kaj ne bi zapomnili...

npr. prvo polovico nam je vse lepo obnovila (povedala pomembne stvari) potem pa smo pisali test, ...kasneje se drugo polovico pa test...in se pred maturo vse skupaj..tak da moglo it... :idea:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

miikena napisal/-a:^^ Pr nas pa ne morš videt, ker ti sam listek s cifro zvlečeš, une liste z vprašanji majo pa na strani pa ti pol prinesejo list oštevilčen s cifro, ki si jo povleku.

Če pa sam med listi zbiraš se pa verjetno res vidi, ja. :)

pri nas mamo liste in se kar fino čez vidi :D :P srečna jaz :D
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Pr nas sklepam da bodo na listkih samo številke, tko kot je blo tut pri angleščini :cry: .

Drugač pa angla je bla res za đabe. Edin pesmice se je blo treba naučit....k sm dobila Daffodils.

Slovenščine pa js nikol nisem marala.....ampak dobr....bom potrpela glede na to da je zadnji ustni :)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz sm izvlekla Prešerna - pevcu pa razvoj slovenskega jezika - to s Trubarjem... pa te pisave, pa sm kr neki bluzila.... upam da dobim vsaj par pik tuki.... no pa važn da je mim :D
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mozirje

Neprebrana objava Napisal/-a Kali_88 »

MA:
-zunanji, notrani koti v trikotniku
-Hornerjev algoritem
-par integralov

Vse znala :cool:
Konnnc jeee :)
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

kako pa kaj izgleda uzg na maturi?
js mam šele ta teden... aaaa ?
:( :( :(
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Pri nas je blo dokaj ok....ucitli so bli nasmejani in ne neki tecni...Vpr. so prvo kak si pa ce si kaj zivcna..kak je sel pisni pol pa na resni del...

So bli vsi na maturi se 100krat boljsi kot pr urah :D tak da straha pred njimi nisn mela neki pretiranega...sam pred znanjem :D
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jo, ta tema je čist zamrla, pa nevem a ste vse konc al se tok učite :lol: :lol: :lol: Jaz mam samo še matematiko v sredo, pol pa fertik. Sm že na 30strani une knjige, tko da.... recimo da bo :D :D
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a majchy386* »

jst mam pa ju3 sam še slovo :? fuj fuj....preveč snovi je... bljek :eek: zdj sm recmo mal čez polovico...krnekiii...komi čakam da bo konc in gremo mal na morje ga žurat :cool:
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

majchy386* napisal/-a:jst mam pa ju3 sam še slovo :? fuj fuj....preveč snovi je... bljek :eek: zdj sm recmo mal čez polovico...krnekiii...komi čakam da bo konc in gremo mal na morje ga žurat :cool:

I feel the same :D Se mi sploh ne da učit, sam čakam da pridem vn iz razreda in bo res konc :D
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

majchy386* napisal/-a:jst mam pa ju3 sam še slovo :? fuj fuj....preveč snovi je... bljek :eek: zdj sm recmo mal čez polovico...krnekiii...komi čakam da bo konc in gremo mal na morje ga žurat :cool:

ja pr men je isto oz. ena razlika je - jst nism še čez sredino! :D joj men se tok ne da več učit. zunej tak lep sončke, vsi so nekje na morju, uživajo... jst pa veselo gulim to književnost!!! :motz:

se tolažim, da sam še to pol je pa konc (če bo vse po sreči)!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

sj, bo... mene vse to še drug let čaka... že vidm kuko bomo gagal k pr norcih. letos ste mel še fajn d je bil skor cel junij kr dost hladn d se je dal učit
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

little bee napisal/-a:

ja pr men je isto oz. ena razlika je - jst nism še čez sredino! :D joj men se tok ne da več učit. zunej tak lep sončke, vsi so nekje na morju, uživajo... jst pa veselo gulim to književnost!!! :motz:

se tolažim, da sam še to pol je pa konc (če bo vse po sreči)!

ej I feel for u. Js tut še nisem do sredine niti pršla in se mi tooook ne da. Pa še zgonena sm čist od bajka. Aaaaa. Ampak sam še tole, pol pa konc in bmk če ne bom glih znala.
Zaklenjeno