Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jaz mam v soboto slovenščino. Znam že 4.letnik pa prvih 9 vprašanj.... 3.letnik nameravam it hitr skoz, ker tok k sm se pa u 3.letniku slovo učila (moderno npr.) pa nevem če sm se že kdaj kej (razn mte no :P)...... 1. pa 2.letnik znata bit problematična ker smo mel kr ene prfokse in nismo nč delal, sam liriko recimo da znam, ker smo jo letos komplet celo še enkrat obdelal - baje se čez listke vid al je pesmca al ne? A je to res??? K pol bom itak pesmco vlekla, ker so velik lažje kukr pa proza al pa dramatika.......

bo že.....

držim pesti za vse jutri ;) držte se, sej znate ;)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

¤MiSsY¤ napisal/-a:baje se čez listke vid al je pesmca al ne

:eek: a reees madona ste eni pametni :D škoda ker sem že skor vso prozo obdelala :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

^^ Pr nas pa ne morš videt, ker ti sam listek s cifro zvlečeš, une liste z vprašanji majo pa na strani pa ti pol prinesejo list oštevilčen s cifro, ki si jo povleku.

Če pa sam med listi zbiraš se pa verjetno res vidi, ja. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

KOooooonec :D

Dobla sem Crnega decka, obdobje po 2.sv.vojni, ep (vse od zacetka in do kdaj so bli)...

Me je pa se vse drugo sprasevala od Odiseje,..itd...kr je pac ep pa sn ji se bozansko komedijo razlagala itd.. :D

Sam da je fertik... :cool: :cool: :cool:
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

tut koooonec :D :D :D

sn si včeraj izločla vpr, ki so že bla pri slo..pa so danes lih pred mano dali nove not...AMPAK..hehe..sn dobla lepo Antiogono od Smoleta..pa sn jo lepo povedla..ker smo jo fajn naredli v šoli..pa še razvoj slovenskega romana..bolj lahko nebi moglo bit.. :cool: 20 minut sn ji bluzla..tak da mi je prof, pol rekla, da sodobnega romana sploh ne rabim povedat, ker ve da ga znam :D
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

jz sm pa konc z anglo.. najbl u izi vprašanja kar so
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

miikena napisal/-a:^^ Pr nas pa ne morš videt, ker ti sam listek s cifro zvlečeš, une liste z vprašanji majo pa na strani pa ti pol prinesejo list oštevilčen s cifro, ki si jo povleku.

Ja, pr ns je isto, pač žrebaš cifro ven iz kuverte, pol ti pa prfoks prinese oštevilčen list, tko da se nič nič ne da igrat loterije. :)

Pa teb miikena, je šlo? :D
Zadnjič spremenil smotkA, dne 22. Jun. 2007 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Jst sem danes dala še slovo mim, najprej sem zvlekla Hlapce, pa nevem zakaj glih, ampak sem zamenjala ker se upala da bom zvlekla Salomo, ubistvu sem pa dobila Martina Kačurja, vprašanja so bla taka:
1.Opišite notranjo in zunanjo zgradbo, književni čas in prostor.
2.Naštej realistične, novoromantične in dekadentne motive
3.Književnost slov.moderne;umestitev v čas, smeri in zvrsti, predstavniki
pol je blo pa še eno vprašanje se pa ne spomnim. Dajala je podvprašanja, sprašvala me je katera stranka je bil Cankar(koga briga :D ), pol pri jeziku sem mela pa opis osebe, mogla sem razložit, poiskat prislove in pridevnike, pa glagolske oblike in povedat aali so osebne, ali neosebne, kaj pomeni glagol biti, pa še kar nekaj.
Aja, pa vprašala me je katera so Cankarjeva dela, pa sm sm tko pogledala presenečeno, ker nisem pričakovala takega odgovora, pa sem hotla začet govort, pa sem skor začela, pol se je pa una tadruga iz komisije začela smejat, pa prav izpraševalki-kako pa tega nezna. Jebemti, dej bot tih, pa ti bom vse povedala :evil: ful sem bla jezna. pa tut če ne bi vedla. pa kaj pol..zame slabš :D

Zdej mam pa še ang in pedagogiko. boga jstttttt
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

smotkA napisal/-a:Pa teb miikena, je šlo? :D

Pa jeste. :D
Slova bla d best (Petrarka, evropska romantika), angla bla tut čist kul (teme bi ble sicer lah bl človeku prijazne, sam nima veze, se je dal tut o tem, kar sm mela, razpredat). ;)

Še mata, a?

Pol smo pa koooonec. Oujea. :cool:

Simona, a to lah pr vsakem predmetu zamenjaš listek?
To se da sam na poklicni maturi verjetno?
Sam firbec, k nisem vedla, da se kje da menjat. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

moj listek: Murn - Pesem o ajdi in ljudsko slovstvo. Je šlo boljše kot sem pričakvala :) Zdaj pa še angleščina in koneeeec :D
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Aaaaaaaaaa, jst mam tu vse konec :D vse mi je šlo ful fajn, pr angli pa slovi mislm da mam 20%, mta pa kšn % manj :D Kdaj gremo pol pit?
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Jst sm mela dans še anglo in zdej sm kooooneeec :flehan: :flehan:
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

punchka napisal/-a:moj listek: Murn - Pesem o ajdi in ljudsko slovstvo. Je šlo boljše kot sem pričakvala :) Zdaj pa še angleščina in koneeeec :D

jst sm tut to mela... :)
I Just Like Being Imperfect!!
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

jst BI tut to mela (u tork) :)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jaz vas pa sploh ne razumem, ko pridete iz slovenščine vse tko govorite, kao bolj izi vprašanja ne bi mogle dobit, zdej pa nevem, a vm je res sam ta snov ležala al ste pa ful delal al ste pa vse znale pa ste pač tud to znale...... K mene je prov groza, ta obdobja - oz. 3.vprašanje .... to je men kr neki, sploh nevem kwa morm povedat, da ne omenjam, da avtorje in njihove življenjepise vse emd sabo pomešam........ res ne štekam no, jz če dobim več ko 10% bom pomoje lohka zadovoljna :gruebel: :gruebel: :gruebel: :gruebel:

ps: edin če se da mal nabluzit pa površno povedat...... :?: :?: :?: :?: a to ste vse ful detajlno odgovarjale al kako :?: :?:
Zaklenjeno