Anxious napisal/-a:Baje sta pri slovi dva kompleta vprašanj in bo drug teden use drugač. Sicer ne vem kok je to res, k pol se noben ne bi učil tisto kar je blo ta teden haha
... na beda ... kaj pa matematika?
Anxious napisal/-a:Ja, ni problema. Sam pač ni se mi dal, če ne bi nobena rabla![]()
Drugač pa ne sekiri se. Js pol stvari al pa še več niti prebrala nisem pa mi je šlo dokaj fajn z izjemo drugega vpr. Pa še smejal smo se k nism mela pojma haha. Pa je reku na konc da nisem glih blestela ampak da tut ni tko slabo kot sem rekla da znam. Učila sem se pa tko sam učer popoldne.
Ammm listek je bil 26.
1. Koti v trikotniku, zunanji, notranji, kolk je njihova vsota in za dokazat da je vsota notranjih kotov pač tolk kot je. Zraven je bla e čist uizi naloga: alfa= 40°, beta`= 130°.....kolk je gama
2. Izpelji formulo za polovične kote in natančno izračunaj: sin22,5°
3. Permutacije s ponavljanjem in brez ponavljanja.....pač kaj je to, kolk jih je
Pa primera: kolk permutacij iz črk besede USPEH in JUHUHU
To je to, pa usaj men so ful pomagal in sm bla čist sproščena čeprov nism mela pojma tko da bo šlo.
Moj sošolc je mel isti listek kot freaky.
Pol pa še en listek je bil:
1. injektivna, surjektivna funkcija....pač kaj je to pa še nek primer
2. Kaj so stacionarne točke....pa nek primer za zračunat ekstrem (ne vem al maksimum, minimum,...)
3. Kompleksna števila ( a veš tisto ko maš v knjigi za višji k maš zadnje vpr. pri kompleksnih mislm da....neki za narisat.) Pa še neki uizi primer za narisat.
Jooo k bi js ta listek dobila bi dobila 20% sigurn. Vso srečo drugač
punchka napisal/-a:ja isto kot v knjigi![]()
1. Lastnosti osnovnih računskih operacij v N? (+ 3 simple nalogice za zračunat in uporabit pravila)
2. Nariši pravokotni trikotnik in višino na hipotenuzo. Koliko podobnih trikotnikov dobiš? Utemelji. (+ dobiš podan kot alfa in moraš zračunat vse ostale)
3. Kako se racionalna/polinomska fja obnaša v okolici ničel, kako rešujemo racionalne/polinomske neenačbe? (+ racionalna neenačba za rešit)
Tooook lahko
~Mishka~ napisal/-a:Jz sm pa kooooonc z maturooit feels good...
![]()
Sm mela slovo dons in me je blo ful strah, ampk mi je najbolsa kolegica rekla, da nej potegnm tist listk k se mi bo smeju in ne morm verjet ampak je delval...![]()
Dobila sm Salomo (sm jo mela za referat) pa modernizem v sodobni slov. knj.
![]()