Matura [Združena tema]
Kali_88 napisal/-a:OMG, MA pojma nimam(petek)Jutr ANG...pa ka ste pa govorile pr teh slikcah? Ka lahk pr grafitih al pa pr hiški poveš?
![]()
Jst sm mela to slikco k en riše grafite. Govorila sm pa o vandalizmu, pa zakaj jih pišejo/rišejo (nezadovoljstvo z družbo..., da se izživljajo), pa o temu da grafiti so včasih tudi umetnost. Pol me je vprašala še kaj jst mislm da bi mogl naredit grafitarjem...pa sm rekla da nej bi biu tko nekje prav poseben prostor oz. stene za risat grafite

Čeprav mam filing da mi ni šlo glih dobr no. Drugo vprašanje sem mela pa advantages and disadvantages of turism.
Jutr pa mata

Lizzyka* napisal/-a:mene najbol skrbi slova jutr..k res nimam pojma...
same here. samo da jo mam pojutrišnjem. pa še sploh se ne morem učit

to infinity and beyond!
-
- Komunikatorka
jeeej fertik z mat dans
blo je kar znosno..
1.ono tretje vpr pri množicah..soda, liha, vekratniki, deljenje..
2.kvadratna enačba..
3.kot med grafom f in abciso..pa kot med grafoma f in g
niso bla tezka vpr..vse sn znala..je pa strah naredo svoje in sem bla precej povrsna..
zdaj pa se slo ju3..pa je za mene ze fertiiiiiik...ang me ni strah

blo je kar znosno..
1.ono tretje vpr pri množicah..soda, liha, vekratniki, deljenje..
2.kvadratna enačba..
3.kot med grafom f in abciso..pa kot med grafoma f in g
niso bla tezka vpr..vse sn znala..je pa strah naredo svoje in sem bla precej povrsna..
zdaj pa se slo ju3..pa je za mene ze fertiiiiiik...ang me ni strah

Js sm mela dons mato....VR
Dobila sem za izpeljat polovične kote. Daaaaamn tega res nisem znala, sej mi je pol pomagu sam.....pač npr. odvode integrale zaporedja sm ful znala k mi je mt učer ob 11ih zvečer razlgala haha.
Listka ne bi napisala, razen če bi kera rada, ker itak maste OR vse skor.
Če bi pa kera rada, komot napišem
Dobila sem za izpeljat polovične kote. Daaaaamn tega res nisem znala, sej mi je pol pomagu sam.....pač npr. odvode integrale zaporedja sm ful znala k mi je mt učer ob 11ih zvečer razlgala haha.
Listka ne bi napisala, razen če bi kera rada, ker itak maste OR vse skor.
Če bi pa kera rada, komot napišem
jao ta matura je tok smešna ... pr slovi 300 strani se za naučit, in potegnem en listk k bi ga znala tud če si nebi pogledala. pol se celo noč učim mato in mam tako migreno zdej ... povlečem listek in gor je:
1.praštevila,sestavljena števila, pravila za deljivost z 2,3,4,5,6,9
2. definiraj potenco z negativnim celim eksponentom, lastnosti, primer
3. risanje grafa polinoma, pomen vodilnega koeficienta in prostega člena, kako se obnaša pr ničlah
sej se ne prtožujem, sam tok učenja, pol pa dobiš taka smešna vprašanja
1.praštevila,sestavljena števila, pravila za deljivost z 2,3,4,5,6,9
2. definiraj potenco z negativnim celim eksponentom, lastnosti, primer
3. risanje grafa polinoma, pomen vodilnega koeficienta in prostega člena, kako se obnaša pr ničlah
sej se ne prtožujem, sam tok učenja, pol pa dobiš taka smešna vprašanja

- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale