sem moški in devica po horoskopu. najprej res sm ali smo malo zadržani ker v večini primerov ciljamo na 100% in si ne želimo neodobravaja ali zavrnitve zato se pa počutite kot kraljice v naši družbi kr mislimo na vas da vam bo ql. skratka nismo sebični
. nagnjeni več kot k eni ženski, metanje vse v isti koš ni pošteno. sam nikoli nisem prevaral punce in tudi nimam namena. mislm da znamo bit zvesi tko da ste nas mal užalile. zamerljivi da to smo ampak ne zaradi vsake malenkosti. trmasti tudi to se zna zgoditi. firbčn nevem natančni pa
kar se kozmetike tiče, pretiravate res pa jeda veliko damo na higieno pa da smo urejeni. kar se tiče ujemanja z drugimi znamenji ne obremenjujte se s horoskopom ne preveč resno jaz se ujemem z vsemi od a do ž ali pa sem to mogoče samo jaz. LEANN zadeva je zelo enostavna samo povej da ti je všeč in to je to zakaj pa ne preuzemi pobudo
nismo vsi tako samozavestni!!!! MISEL: če nekatere nikoli ne boste postale kraljice, pa veste kaj morate storit da se boste vsaj tko počutle!!!!
LEP pozdrav vsem puncam...

Imaš pa prav ko si rekla da se človek oprime vsake biljke ko gre za ljubezen, tudi horoskop, saj smo si podobni. pa še en namig ne postavljaj drugih pred njega, no vsaj men gre to mal v nos k mava bl mal časa en za druzga delo šola itd. pa še nekej dost smo lubosumni kar se tiče naših punc 

. Ampak je p useen meu svoje fore, full se je zmerej zafrkavov, mogoč clo mal preveč. Drgač pa devic ne maram VEČ, sploh od takrat, ko je fant od moje bf (devica) njo full prizadel.