*tejč* napisal/-a:Joj, jst sm mogla it 5x pogledat tale konc, predn sm res vidla...najprej sploh nism dojela...sam pol sm pa vidla, d je res...sam tko k so že rekl, zgodba je tok napeta, d ne vidš takih napak. Sam to mi ne gre u glavo...a vm zgodba ni tok zanimiva, d se tok spuščate u take podrobnosti, k sploh nimajo opravt z samo zgodbo?
Ravno obratno je! Namreč ravno zaradi tega, ker je zgodba tako zanimiva in napeta, gledam zelo pozorno in dejansko opazim take stvari. Če bi gledal bolj površno, itak da tega ne bi opazil.
ja ne vem no...sej sm jst tut pozorno gledala tm k se mi je zdel d morm..recimo pr tatujih, k so jih preučval pa to..k je res važn za zgodbo...k tole s hodnikom pa res no..mislm sej ni nč narobe če ste opazil. Je prou d kkšn opaz,d filmarji delajo napake... se mi pa ne zdi ne vem kok velika napaka, če se pač zgodi..nej bojo napake, dokler to ne vpliva na zgodbo.
Jst sm se ful dolg časa upirala tej prison break maniji, sam pol sm se pa enx vdala usodi in u dveh tednih pogledala obe sezoni in zdej je itak prison break obseššššnnnnnn čist rataš odvisen Drgač mi je pa čist na konc zadnjega dela druge sezone tist prizor, ko Michael hodi po hodniku in vidi na tleh Bellicka in potem, ko se ustavi pred izhodom na drugo stran zapora...najbolj shrhljiv prizor ever. Ne vem, zakaj, ampak tako grozno mi izgleda vse skupaj...kr strese me, ko pomislim jaooo, kdo bo čakal do avgusta zdej
Jodi Lyn O’Keefe and Robert Wisdom and have joined the cast of Prison Break as regulars, reports The Hollywood Reporter.
O’Keefe, 28, will play Betty Crocker, an operative for the Company, a shadowy government conspiracy organization. Wisdom, 53, will play Luchero, a Panamanian drug kingpin who is incarcerated and controls the other inmates. The pair will join in on the fun with Michael Scofield (Miller) and the gang locked up in a Panama prison.
Production kicks off for the third season of Prison Break on July 2.
<embed src="http://vid.adbrite.com/video/abplayer.swf" flashVars="vid=400829" quality="best" bgcolor="#ffffff" width="468" height="400" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
Reklama za French Cafe. Men je čist smešna.
Sej je kul reklama, ampak tista za Bean Pole Jeans mi je bla bolša.
Btw, učeri sm na nemškem RTL-u gledala sinhroniziran Prison break... jao kera polomija Keri glasovi Pa tok je blo čudn, ker nekatere dialoge znam v angleščini že na pamet in mi je blo tok nenavadno, ko so kšne stavke mal drgač prevedl Pa tud tisti soundtrack na začetku so kr po svoje preuredil... kr eno svojo muzko so dal not Edino kar je hudo je to, da majo dva dela od enkrat.