razvoj kratke proze => neki nasplošno poveš o rom. realizmu, neki o ekspresionizmu, mal motiviko, teme, avtorje, vrste proze; to je to
19 pik sem bojda dobla (sošolc za mano vido); me mal jezi, ker sem glih Jenka dobla, kr sem vse ostalo 3x bolj znala, pa občutek mam, da mi bo glih procent zmanjkal do boljše ocene ...
ja matura je sam sreča..sploh ustno..en se loh uči use pa sam ene stvari ne bo obvladu pa bo lih tist dobu..drug se pa nauči lih eno stvar čist u nulo pa bo tut lih to dobu...zto me pa tok živcera ker vem da če se bom učila pa dobila neki k ne znam da se bom bl žrla kokr če se sploh ne bom učila...sam to pa spet ne morm.. začaran krog...sam da bo kmal konc tega mučenja!
Res je vse odvisn od srece...jz npr. mocno upam, da ne dobim ksnga sodobnega slovenskega dela k vedno vse neki pomesam Najbl obvladam vse tm do fin de siecla...upam, da bom mela sreco
Even though you’re love is gone, Even though it’s said and done, You’re still the only one, It’s all for you...
^Js sm mela glih dons mato (višji nivo). Morm priznat, da se nism nč učila (ker sm ful neki bolna), tisto knjigo z odgovori nism niti enkrat prebrala. Ampak se me kr drži sreča zaenkrat. Dobila sm dost u izi vprašanja.
1. Kako je definirana središčna točka daljice - formula + utemeljitev'
2. Kaj je limita zaporedja? naštej pravila za računanje z limitami. + primer, kjer sm mogla zračunat limito (bla je čist osnovna)
3. razlike in podobnosti med funkcijo tanx in cotx + primer, kjer sm mogla zračunat ničlo in pole danih dveh funkcij.
Sm pričakovala dosti bolj težja vprašanja iz višjega. Al sm mela pa mal sreče.
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.