Anxious napisal/-a:Aja pa če je kdo že mel anglo plis povejte kere slikce pa odlomke ste kej duble.
Vem da so slikce grafiti, ženska ki bere časopis, froc z tv dalincom, froc ki igra violino, kamere in fotoreporterji, ženska z zelenjavo, neki o aidsu, gasilca ki gasita + posledice potresa....
dejte še ve kej napisat
Slikce: mela neki na ta način, sošolc je mel pa neko hiško na podeželju
Tema: western/alternative medicine
Odlomek: LBIA, act 3, ko pride Alison nazaj pa Helena govori, da bo to kar je naredila ni blo prav, da bo spokala pa šla ..
Hvala usem k ste povedale za slikce Ker nočem da bi ble kšn Kinder surprise haha. Tko k enkrat ko smo vadli pa je bla kr ena slikca pa ne bi znala dost povedat o njej.
Če kera še ve, se pa priporočam....
Aja pa še ena je bla o drogah....pač droge in ena ženska k ga pije
pa še nekaj o invalidih....
Zadnjič spremenil Anxious, dne 20. Jun. 2007 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
evo mene z matematike.. men je bla res težka, nism nekot znala
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
^ (meni osebno) ne ravno ljubega Jenka - Obraz št. 5. Drugo vprašanje je blo pa razvoj slovenske kratke proze od realizma od ekspresionizma.
A ve slučajn kdo, kakšni so kriteriji pri ustnih delih? Ker nimam občutka, kok so mi kej dali ...
tammyka napisal/-a: Drugo vprašanje je blo pa razvoj slovenske kratke proze od realizma od ekspresionizma.
Šele zdej vidim da nimam pojma...jst bi zakuhala pri takem vprašanju, in bi ga ziher menjala, čeprou sem si rekla da nebom menjala. Mogoče veste odgovor na to vprašanje?
^^ jst bi tud zakuhala pr tem.
drgač pa slova je miiiiiiiiim. in blo je đabe. sreča z listki pač
1. sofoklej: Kralj Ojdip
2. o avtorju, zvrstno vrstna določitev
3. razvoj slovenskega knjižnega jezika, 1. slovenska slovnica, 1. prevod Biblije
js bom pa glede mature tko rekla: mislim da moreš imet tudi malček sreče. js slovenščine se sploh nisem učila, no lahko sem šla 1x skozi in ko sem prišla na ustni sem dobila Romeo&Julia. skori da sem poskočila od sreče. to zgodbo itak pozna vsak in zarasturala sm u nulo. če bi dobila kakšnega desetega brata al pa kej podobnega bi pa skor sigurno padla. in še vedno sem tega mišljenja da je matura totalno brezveze. js sm jo naredila lansko leto in se prav nič ne spomnem, no že po enem mescu sem vse pozabla. samo živce ti pobere k se skos sikiraš.