Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

OT
*purple* napisal/-a:o čem točno je tu sploh govora? :gruebel:
purple, pomojem o tem :lach: (in o tem)
k4tk4 napisal/-a:jest imam fanta že 2 mesca in sem mu najpr rekla d bo mogu ful dovg čakat sedj pa jst ga priganjam če bova pa prav če še mal počakava de mi nebo žov :twisted: ampak sm rekla de ne in sva probala 2x ampak ni šlo a mi pomagate prosm? čeprov ved de že teme obstajjo ampak prosm help :?: :!:

k4tk4 bi se rada čimprej znebila junfra, pa jima v prvič ni šlo, zdej je pa panika, če jima bo sploh ratal .... ko srbi, je treba počohat ... :D

konec OT
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

aja zdej štekam ja :lach:
vse je tko zmedeno napisano da mi ni blo nč več jasn....
/ot
Uporabniški avatar
asta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asta »

živijo!
temu bi jaz lahko rekla problem.
stara sem 15 let in imam z 20.letnikom nekakšne 'avanture'.
osebno veliko premišljujem ali me ima res rad...vendar tega ne čutim.
hvalabogu nisem tako naivna (pa čeprav PRIZNAM smo v teh letih kar razposajeni) in sem se nad mojo 'čistostjo' malo zamislila ali je prav da jo dam nekomu s katerim nimam resne zveze??
ne zdi se mi prav, čeprav ga imam zelo rada vendar hočem povratno ljubezen ki jo ne dobivam.
kaj menite nad tem?

LP, asta.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
asta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asta »

ne nisva.
je pa zlo prjazn... je reku da kadar bom pač prpraulena.
sej meni on ful štima kt karakter in use (čeprou je še vedno mal zaprt)... sam sj sm že rekla...pač hočem to tudi nazaj...posebej za 1.! pa tudi za naprej.
se mi mal zdi da me okrog nosi... 2 lepe besede pa moji hormončki podiujajo.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Shannon napisal/-a:Ker nimajo nič v glavi :D

fantje imajo v glavi da so 15 letnice naivne, rade dajo itd.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

delusional napisal/-a:to pol tud naslednji tipi cenijo, če se nisi prvič dala dol z enim, ki ni bil tvoj tip...

Sj ni treba, da kdaj zve. Pač mu ne poveš in to je to. Ne vem, kaj je treba komplicirat okrog tega.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Shannon napisal/-a:
delusional napisal/-a:to pol tud naslednji tipi cenijo, če se nisi prvič dala dol z enim, ki ni bil tvoj tip...

Sj ni treba, da kdaj zve. Pač mu ne poveš in to je to. Ne vem, kaj je treba komplicirat okrog tega.

No jaz sem mu povedala, da je sem se prvič dala z enim, ki ni bil moj tip (sicer prvič ni bilo pri petnajstih) pa ni bilo nič očitkov z njegove strani... Za mojo preteklost mu je popolnoma vseeno...
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

Moji bestici se je zgodil ravno to...stara je bla 15 let, zavajal pa jo je en tip iz čist popolnoma drugega konca SLO. Pol se je pa vozu k njej tko dolg da mu ni dala. Zatem je pa dobila sms da je mal premlada (P.S.: On je biu star 22 let). Čaku je itak sam na sex...prej ko sta ga pa že xxx-krat srala pa ni bla premlada...
kekec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kekec »

Sexy_back napisal/-a:Moji bestici se je zgodil ravno to...stara je bla 15 let, zavajal pa jo je en tip iz čist popolnoma drugega konca SLO. Pol se je pa vozu k njej tko dolg da mu ni dala. Zatem je pa dobila sms da je mal premlada (P.S.: On je biu star 22 let). Čaku je itak sam na sex...prej ko sta ga pa že xxx-krat srala pa ni bla premlada...

:lol: Jaz pa imam kolega, ki je zavoljo punce tudi hodil na drug konec Slovenije. Pa mislim da je imel nekje 20 let. Ne da bi slučajno bil to isti tip. :lol:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

delusional napisal/-a:
Shannon napisal/-a:

kaj tebe še noben tip ni vprašal s kom si se prvič dala dol? pol jih pa res zanimaš za kaj več kot za en f**, ja.

Ah, dej no dej; če te tip ne vpraša, s kom si se prvič dala dol, po tvoje ni resen? Nekateri pač nimajo takega interesa za zgodovino. Sploh če je očitno, da je to že davna zgodovina. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
pank beyba
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a pank beyba »

to je tko
starejše tipe privlačijo starejša dekleta (manjša) pa -->če so cool po zunanjosti !!=)

mlajše tipe privlačijo starejša dekleta!!!! :x

samo tu lih ne gre skupi ker mi iščemo starejše bol izkušene fante ne pa mlajše in ne izkušene in povrh usega so tipi še pr 20 letih otročji :D :oops: ((ne vsi)) !!!

ku bi zgledlo da bi mela starejša pounca mlajšga neizkušenega fanta<??
((jst bi zgubila žiwce))
:lol: :P [/b][/u]
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a L°AbeiLLe »

pank beyba napisal/-a:to je tko
starejše tipe privlačijo starejša dekleta (manjša) pa -->če so cool po zunanjosti !!=)

Se strinjam. Starejše ženske pa se zanimajo za mlajše tud, če so good looking.
pero26
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: NAJRAJŠ MAJO PA 15 LETNICE

Neprebrana objava Napisal/-a pero26 »

jeremy napisal/-a:ZAKAJ FANTE (nekatere) PRIVLAČIJO MLAJŠA DEKLETA???

Ja ne vem kake fante misliš... 18 letne... 20 letne... 30 letne... 40 letne... ??

Če so mlajši potem ni težko uganit, se jih da lahko osvojit, so morda privlačne in to.

Če so pa starejši pa priznam, da ne vem... mene pač otroci ne rajcajo. :)
Odgovori