Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

tok kokr se letos veselim počitnc se jih nism še nikol...pa tok k jih letos rabm jih tut še nism nikol :eek:
I Just Like Being Imperfect!!
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

cejlon napisal/-a:
cotkica napisal/-a:
V četrtek mam še zagovor, v petek pa angleščino.

Kakšen zagovor to?

Zagovor projektne naloge :)
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

tok kokr se letos veselim počitnc se jih nism še nikol...pa tok k jih letos rabm jih tut še nism nikol

in letos bodo daljše kot kadrakol:)
jaaaauu (skor da se rima, a ne? :P )
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

**SiMoN@** napisal/-a:
cotkica napisal/-a:Js sm imela v soboto, 9.6. slovo. Dobila sem pa Krst pri Savici. Najprej sem mogla prebrat pesem (odlomek) in povedat obnovo. Drug del je bil slovnica. Sem imela precej u izi. Opredelit sem mogla kam spada besedilo, poiskat števnike, najdt eno napako v besedilu, povedat značilnosti tega besedila (bilo je obvestilo). To je blo pa vse.

Nič pretresljivega no. Vsaj zame ne, ker sem res znala Krst. Slovnica je bla pa tut smešno lahka.

Si imela kej podobna vprašanja tem(take nam je naša prfoksa dala:

1. Glasno preberite odlomek
2. Kakšna je zunanja zgradba epske pesnitve?
3. Označite Črtomirja v odnosu do svojih tovarišev in v odnosu do Bogomile. Razložite Črtomirovo resignacijo.
4. Kaj je tema Uvoda in Krsta? V Uvodu in Krstu poiščite vrh dogajanja. Kako imenujemo tako stopnjevalno dogajanje? Kakšno je sporočilo epa?
5. Označite dobo romantike na Slovenskem!

Men so tale naša vprašanja k nam jih je dala čit nekam mim usekana :roll: Za slovnico nam je pa čist drgač oblubljala kokr vam. Nam je oblubila odvisnike, priredja, podredja, s-strukture, nč ni pa rela o tem, da bi mel kako besedilo za "obdelovat" :D

Ne, vprašanja pri književnosti niso toliko natančna (vsaj pri meni niso bila). Sicer js sem vse to povedala in verjetno če ne bi, bi me dodatno vprašala. Če vam je dala taka vprašanja, je pametno da se jih naučiš, ker bo verjetno dajala podvprašanja, če ne bos vsega povedala.

So pa tudi notri odvisniki, priredja ipd. Ponavadi, če maš težko zgodbo al pa pesem maš potem lahko slovnico, ali pa obratno. Js nisem slovnice nič gledala, ko sem šla na ustnega.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

zasluzene pocitnice...jaz se v soboto picim...ne morn si predstavlat filing, da je vseeeeega konc in da lezim nekje na plazi, se soncim,...slisim morje in se zbudim iz sanj :eek: :eek:
ne sej grem res v soboto ampak ze zdaj sanjam...uh :D
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

sm slišala, da je bil mnda esej tk porazn, da so dol spustil ful procentov za 2 in to... pri sj...

drgac pa uso srečo vsem, ki danes kaj odgovarjajo!

aja pa če ma kdo obnovo od look back in anger, pa unga pesa bi se priporočala... :D
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Joooo jz mam dons ustne, šla sem vse teme enkrat skoz, zdej grem drugič. prebrala sm knjige, sam me je strah, da dobim kr ena vprašanja pa sm knjigo prebrala pa bo kej tok bednega da nam znala nič povedat. Drugače me angle sploh ni strah, ker znam nabijat in kar je najbolj pomembno - znam tud po anglešk nabijat :D upam da se mi bo v tistih 15ih minutah k mam cajt za pripravo odprlo kej in da bom razturala....... kakšna pa so kej una 3. vprašanja pr angli? a opisat koga, pa kak dogodek al kaj ?
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Danes je mela sošolka ustni psiho, pa je srečala prfoksa za anglo, pa je reku da smo zaenkrat vsi naredli pisni del :heiss: , odvisno je, kako bo druga ocenjevalka ocenila spis, sam glede na drugo ocenjevalko pa noben nima pripomb k je ženska zakon u nulo, tko da mam en strah manj :scherzkeks: V petek pa slova :heul:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ja kako veš, da ste vsi nardil, sej rezultati še niso znani do nevem-kdaj.?
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

To je samo prfoks mimgrede reku da trenutno smo pisni del vsi naredli. Vse je odvisno še od drugega ocenjevalca in od ustnega dela :D
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Hej, a ma še kera mato jutr pa bolj ne zna kot zna :lol: dejte nooooo haha

Drugač pa tretje vpr. pri angli dobiš odlomek pa morš povedat kaj se tam dogaja. Pomoje use kar ti pade na pamet.

Aja pa če je kdo že mel anglo plis povejte kere slikce pa odlomke ste kej duble.

Vem da so slikce grafiti, ženska ki bere časopis, froc z tv dalincom, froc ki igra violino, kamere in fotoreporterji, ženska z zelenjavo, neki o aidsu, gasilca ki gasita + posledice potresa....

dejte še ve kej napisat :D
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

še uro in pol, pa na ustnega iz slovke. ko bi mela vsaj tu srečo ... :(
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

jaz mam pa dans mato..
waaaaaaaa!!!!!!

vso srečo vsem!
:zustimm:
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Slikce so še reklama za neko gledališko predstavo in kuhar z dvema poskuševalcema hrane, teme pa turizem in oglaševanje. Aja pa genetsko predelana hrana.
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Pa še slikce: ammm ena velka hiša z lepim okoljem
neki vzvezi s košarko :D

Good luck iziris
Zaklenjeno