Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
fun napisal/-a:Zakaj imajo raje 15-letnice?
Po mojem jih nimajo raje, sam je pač res, da je ogromno punc te starosti zvečer zunaj po diskotekah in lokalih, in iščejo takšno ali drugačno pozornost.
Sama nisem veliko čez ta leta, ampak se mi zdi, da ni tolk pomembno kolk si star, ampak kaj maš v glavi. Marsikatera 20+ se zna obnašat še bolj naivno in še bolj išče pozornost....
popolnoma se strinjam.. tudi sama sem stara 16 in nebi nikoli seksala z nekom, čez 20 ki bi me osvajal že v prvi noči. nisem tak lahka.. poznam pa naivne deklice ja.

- rdeče vrtnice
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
Priznam,da so nekatere 15 letnice očem atraktivne.Samo mene bolj zrajcajo ženske, ki imajo v sebi že zrelost in odsevajo ženskost.Ne bi zmogel sploh spati z eno tako mlado punco...ker mi ni fetiš...morda...samo trenutno rečem ne.Nikoli ne reci nikoli pravijo!
Tako da punc, ki so pod 19 sploh ne pogledam...ponavadi tudi zaradi razmišljanja,ker se mi ne da pogovarjati o matarci in fizkarci...in kako je un sošolec zatežen...in kako ji mami teži zaradi ne vem česa.
Ponavadi puncam pri 25+ letih ne pegla več v glavi..in se da neke resne temelje postaviti...in normalno komunicirati in pogovarjati teme,ki tudi mene zanimajo.
Tako da punc, ki so pod 19 sploh ne pogledam...ponavadi tudi zaradi razmišljanja,ker se mi ne da pogovarjati o matarci in fizkarci...in kako je un sošolec zatežen...in kako ji mami teži zaradi ne vem česa.
Ponavadi puncam pri 25+ letih ne pegla več v glavi..in se da neke resne temelje postaviti...in normalno komunicirati in pogovarjati teme,ki tudi mene zanimajo.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
oi.oi
jest imam fanta že 2 mesca in sem mu najpr rekla d bo mogu ful dovg čakat sedj pa jst ga priganjam če bova pa prav če še mal počakava de mi nebo žov
ampak sm rekla de ne in sva probala 2x ampak ni šlo a mi pomagate prosm? čeprov ved de že teme obstajjo ampak prosm help

OT
iz lastnih izkušenj.. prezgodaj.. in prekmalu po začetku zveze.. vsi sm osi drugačni.. jaz pa svoj prvi poizkus več al manj obžalujem.. oz si želim, da bi še mal počakala.. na Pravega in ne Prvega
jest imam fanta že 2 mesca in sem mu najpr rekla d bo mogu ful dovg čakat sedj pa jst ga priganjam če bova pa prav če še mal počakava de mi nebo žov ampak sm rekla de ne in sva probala 2x ampak ni šlo a mi pomagate prosm? čeprov ved de že teme obstajjo ampak prosm help
iz lastnih izkušenj.. prezgodaj.. in prekmalu po začetku zveze.. vsi sm osi drugačni.. jaz pa svoj prvi poizkus več al manj obžalujem.. oz si želim, da bi še mal počakala.. na Pravega in ne Prvega

Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
to je pa ful zanimivo prašanje ja
zakaj bi čakal?dejstvo je da če do fanta ne čutiš neke ohinsploh ljubezni in če se ti zdi tale sex zdej samo to da se čimprej znebiš junfra, potem se ti odgovor ponuja na dlani..čakaš pač zato ker lahko doživiš še velik lepši prvič z velik boljšim fantom in tako dalje..sam zdej je prašanje, kater naj bi bil tist pravi za to
to je čista filozofija..folk se pač odloča tako kot se njemu zdi prav in tako kot njemu paše in to je prav.

zakaj bi čakal?dejstvo je da če do fanta ne čutiš neke ohinsploh ljubezni in če se ti zdi tale sex zdej samo to da se čimprej znebiš junfra, potem se ti odgovor ponuja na dlani..čakaš pač zato ker lahko doživiš še velik lepši prvič z velik boljšim fantom in tako dalje..sam zdej je prašanje, kater naj bi bil tist pravi za to

to je čista filozofija..folk se pač odloča tako kot se njemu zdi prav in tako kot njemu paše in to je prav.
- metuljčica*
- Cosmofrik