je morda katera kje zasledila živo rdeče špičake ali pa sandale z visoko petko?
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Kupila sem si črno-bele balerinke v Zari,ampak to že kr neki časa nazaj...zdej pa žalujem za belimi sandalci s petko v Berschki Še nobeno poletje nism bla tok nora na čevlje kot letošnje,... Čeprav ne nosim petk bi jih letos kar začela...
elegantne sandalčke u zlati barvi, potem črne sandalče k majo u bistvu sam en al dva prsta zunej pa neke odštekane oranžne sandalčke s polno peto z nekimi morskimi zvezdicami, biserči itd....(nevem kaj mi je blo da sm jih kupla-nimam pojma kdaj jih bom obula)
tele sem nasla na njihovi strani, ampak ko pa sem gledala v trgovini jih ni blo.. mogoce sem spregledala?? ve kira? a bi vsaj kdo vedel kje bi se dalo dobit podobne? k resss nujno rabm
joj zdj sm pa čist zmedena glede firme... najprej sm tud mislla da so od bronxa, pol sm zdjle gledala u cosmostilu, da so od bullboxerja pol sm pa še na netu najdla da so kr ena firma i like to walk or sth...
Mogoče kera ve, kje bi dobila črne usnjene/žamet(karkoli) čevlje, s polno peto(nekje do 8cm), pa ne sandale, da bi bli spredej zaprti(ampk ne škornji )vglavnem obvezn, da so črni pa da majo polno peto ?