...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Meni jepa Edith tko grozna v vlogi Joselyn. Sploh si ne morem predstavljat, da je enkrat igraa Esperanzo, uno bogo kmetico. Jutr je konec Mundo de fieras.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Ja sm mal včeraj gledala ta Spopad strasti...pa sem šla še brati vse za nazaj, da sm vidla kaj je bila sploh fora ane...
Kaj mislite o tej nadaljevanki?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Men pa kdaj prou sede mal tele nadaljevankice pogledat ja no pa kaj sm pač mal bl žajfaste sorte zdj gledam (sam ne vsak dan, tko ene 2x na tedn) DVOJNO ŽIVLJENJE... mi je taka fajna tale Ana
Mene je zadnic mati klicala v sobo,..kao hitro hitro...pa poogledam,..in je mela ta Ana nvm iz kere nadaljevanke..isto mikico kot jaz iz Zare...ampak TOTALNO ISTO ..se vidi po sivih po barvi ...
to je sicer edina stvar, ki me je tko sfascinirala ko sn gledla to Ana nadaljevanko