Joj....to pa je res velika izguba,če izgupiš mamo

S tem jaz nimam izkušenj,pač pa moja polsestra.Njena mama je pred par leti naredila samomor,zaradi hude bolezni.
Najtežje na svetu bo prebolet mamo.....mama je edina.Vrjamem,da ti je tudi hudo,kadar se spomniš na trenutke,kadar sta se skregali in si želiš,da se to nikdar ne bi zgodilo.Moja sestra se je počutila krivo, da je se je njena mam ubila.....čeprav je vedela,da ni kriva,pa je v njej vseeno ostal občutek krivde.Časa kako dolgo boš potrebovala,da ti bo lažje se ne da omejit....največja kriza se bo končala vrjetno nekje po enem letu mamine smrti.Vem,da sem mogoče preveč direktna.....ampak mislim,da dojela ne boš nikoli,da je ni....mogoče čez mnogo let.Najslabše je pa,da se o tem ne pogovarjaš.....vem da ti je težko in niti tega ne upam primerjat z izgubo moje prijateljice.....sam,jaz se dolgo nisem mogla o tem pogovarjat in po pravici povedano,me je vsak dan bol žrlo,vsak dan bolj mučlo,vsak dan sem se obremenjevala s tem,se zaprla vsase.........
Najdi si kakšno kolegico,ki ji lahko popolnoma zaupaš,se zjočeš.....povej ji vse kaj ti leži na duši,govori ji o svojih občutkih,joči.....in naj te ne skrbi,če boš kolegici vsak dan pripovedovala o mami....če je prava kolegica,bo to razumela in ti pomagala.Za začetek je že vredu,da si vsaj tukaj napisala kaj te teži......če pa se nimaš s kom pogovorit,pa se brez problema lahko obrneš na mene......tujcem se je najlažje zapat,ker te ne poznajo
Iz tega boš pridobila nove izkušnje in vrjemi,da se bo tvoj svet spremenil.....začela ga boš dojemat drugače kot si ga prej,ampak vrjemi,da vedno ko boš sama,bo ona steboj......meni osebno je pomagalo,da sem se vsak večer "pogovarjala" s prijateljico.....ppovedala sem ji kaj občutim in da jo pogrešam in tako je postala tudi moj osebni angel.....
Vedi,da čas zaceli vse rane in tudi to bo......vendar počasneje kot bi si želela
Hrani lepe spomine nanjo,ker je to edino kar ti je od nje ostalo...in poišči pomoč,ker bi si to tudi ona želela....