Angel girl napisal/-a:linnka* a ti si gledala že naprej po netu 13. sezono? Ker kar se dogaja med njima v 12. sezoni ni še nič znano, ker je tukaj Neela še poročena z Galantom in se še nč ne zapletata. Čeprav sem jih mela vedno na sumu haha.
Sem pa gledala tudi na You tube (naprej z belo) poroko od Luke in Abby, kok je blo lepo Pa ful mata luškanga sinčka. Čist se dogaja v naslednjih delih, komaj čakam da vse vidim
Ja, z neta sem si potegnila 13. sezono, zato ker sem lani na hrvaški tv gledala 12. in me je tok zasvojilo, da nisem mogla čakat
Drugače se pa opravičujem za izdane informacije, ampak sem pa vse tako objavila, da je imela vsaka možnost ali bo pogledala ali ne
joj DOra a bi mi hotla zaupat kje na netu si našla Once and Again ker jz je nikjer ne najdem pa mi je bla full všeč... sm si prou zamislila da bi si jo še enkrat ogledala. najlepša hvala....
joj DOra a bi mi hotla zaupat kje na netu si našla Once and Again ker jz je nikjer ne najdem pa mi je bla full všeč... sm si prou zamislila da bi si jo še enkrat ogledala. najlepša hvala....
Aja BTW.. to kar se zgodi z Rayem ni vse kar je na koncu sezone.. je še en bolj serious shit skor pol čist na koncu (ja sm bla tok da sm si na youtube pogledala cel zadn del)
Tale blonda, k je bla od tipa hčerka v nadaljevanki je zdejšnja punca Marilyna Mansona Tle je stara ene 14 pomojm, zdej je pa 19.
Pa pr 0.52 loh vidte Jamesa Laffertyja (Nathan iz One Tree Hill).. hehe, kva je frockan. Toj zato k je on dejansko ene 22 let str, drugi so pa vsi prot 25 tm skor
DOra HVALA!!! bom pogledala...
sm si celo tretjo sezono probala dat dol z torrentom pa je nikjer ne najdem.mi same pesmi odpira.tko da bom lih na youtube morala pogledat...