Vegetius napisal/-a:MsN napisal/-a:Sibki bezijo v sanje in fanatazije, mocni pa jih znajo regulirati s pomocjo razuma. Tebi je slednja komponenta vec kot ocitno zatajila in prav smesno je, kako iz tvojih odgovorov seva nek 'ponos', da tako razmisljas, da si zmeden ... Si vesel, ker se ti lusta seksa z bivso, a je prepovedan, ker imas doma noseco zensko? Mater, res ti zavidamo

Če bi bil šibek, bi že bil v objemu bivše

Nobenemu pa ne želim, da bi se znašel v moji situaciji.
Enostavno ne vem, zakaj se počutim tako zmedeno, ko sem v bližini bivše

. Pri ostalih bejbah, pa če tudi so razgaljene, ni takega efekta.
Ni res. Ce bi zbezal v objem bivse, bi s tem dejanjem sebi, punci in okolici sporocil svojo odlocitev. In tisti, ki se odloci, pa naj bo dobro ali slabo, nekako ni sibek, ampak ravno nasprotno, se ti ne zdi?
Ti pa cincas na mestu, sanjaris o tej bivsi, kot da je polboginja, vztrajas pri punci, ki jo vec kot ocitno vsak dan bolj zavajas, ker tvoja custva vsekakor vec niso pri njej in otroku ... In ja, ni zavidljiva situacija, saj custev ne moremo dati pod 100 % kontrolo, ampak kar me bega pri tebi je dejstvo, da si ti zatreskan v podobo bivse, ki ne obstaja. To se je zgodilo pred leti, ne poznas je kot osebe, poznas njeno embalazo in ce te ta pakunga, ki je zgolj zunanje narave tako zelo mede, ja potem pa prosim hop na konja, poseksaj se z njo, da bo mirs hormoni, po moznosti se obelodani to svoji zvesti noseci punci in se potem do konca zivljenja posveti njej ... Ampak ne, ceprav sanjas in si ves obseden, bos raje v varnem zavetju wannabe druzinice, ki ti bo zmeraj na razpolago, ne? Toliko pameten pa ja si, da ves, da bi skok k bivsi pomenil delni konec familije, a?
Lej, razumem, da se to dogaja, ampak ti sevas taksno neodlocnost inz vsega tega, da kar boli. In to hudo moti, zato se resno sprasujem, kaj je s tvojo punco, da prenasa tipa, ki v objemu premisljuje o drugi? verjetno jo boli kot hudic pa ti niti ne opazis, ker te skrbi samo svoja razvajena rit in zivljenjska odlocitev, katero bi polagal do konca zivljenja ... staro ali novo, novo ali staro?