Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ammm, sej problem je u tem, kr ne vem kera verzija je bla in bi mogla sprobavat eno za drugo, da bi mogoče najdla tapravo ... Ne vem pa, kaj se bo zgodil s to, k jo mam zdej gor - se sam zamena (prej mi je kolega reku, da se to ne bi smel kr zamenat in da sm dubla nek virus :eek: ) al se mi use zbriše al kaj ...? :? Valda pa ne bi rada zgubla useh kontaktou.

Pa še ena neumna :oops: Doma mamo dva računalnika. Če js zbrišem msn z fotrouga laptopa, kjer sm gor kadar sm na vikendu, na mojmu kompu ostane nedotaknen? Al ma to kšne veze z istim omrežjem pa to ... Vem, da je butast, sam bi rada za zihr vedla, kr se bojim, da ga ne bom SPET kej usrala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Lej.. četudi ti zbrišeš msn iz tvojega rač. se ti ne bo spremenilo ČESTO NIČ! nobenega stika ne boš zarad tega zgubla al pa česarkoli...

Kaj pa če si samo ta LIVE odinštaliraš? A tako pa ne gre? pomoje si imela prej 8.1. verzijo msnja. In tega najdeš kjerkoli...
tudi tule : KLIKEC ZA MSN

Probej mal zbrskat :)

V nobenem primeru pa ne zgubiš stikov. Razen če zbrišeš račun.
My dreams are my reality...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ful hvala :) Smo s skupnimi močmi (Zvončica teeeenkjuuuu) poštimal ...

Verzija je kr ta nova ostala (jebiga, pač brez slikc), se mi ne da zajabavat z iskanjem stare (preveč sm smotana za take naložbe :D ), kar se pa tiče drucga uprašanja smo pa skombiniral tko da bo kul ... In sm na dveh koncih hkrati, hihi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sj so slikice, sam naštimat si morš tk, da ti jih prkaže :ja:

pupika, se mi zdi, da je 8.1 pač live verzija...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Slikce so sam k se z nekom pogovarjaš, drugač jih pa ni (mislm tm, k maš use kontakte zložene) ... Pr tastari verziji so ble pa pousod.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

a maš verzijo live messenger?
pol greš lh tkole, k je na tej sliki... klikneš na ikonco, kjer sta dve puščici in klikneš tisto, kar je označeno pr men: pokaži podrobnosti o stiku in se ti pokažejo slikce za zihr :ja:

Slika
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

Tudi jaz mam eno težavo z msn.
Trenutno imam msn 8.1, sem pa si še dodatno naložila msn discovery,ker pa se mi ni dopadel in sem z njim imela razne probleme z msn sem ga odstranila (nadzorna plošča-dodaj/odstrani programe). Zdaj se mi pa vedno predem želim na msn pojavi tole:
Slika
Nevem kaj naj storim,ker programa discovery ne najdem več nikjer v račulaniku in mislim da sem ga odstranila,vendar zakaj se mi pojavlja tole?
Po tem ko sem discovery odstranila sem poskusila še enkrat na novo naložiti msn 8.1, ampak težava ni izginila.
Saj ko kliknem v tem oknu v redu se mi msn normalno zažene in nimam večjih problem,vseeno pa me moti,da se mi tole vedno znova pojavlja. :?
Pozna kdo rešitev? :gruebel:
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a akassha »

am...mogoč ktera ve...zakaj okno ne utripa ko dobim sporočilo?? :?
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

ker maš tak nastavljeno.
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a akassha »

kako pa lahko to spremenim? :)
aalyah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aalyah »

ist mam tut ene vlike probleme:/ učerej mi je nekdo 2x udr u msn..in zamenju geslo.nvem kako,verjetno so v igri kaki programi za odkrivanje gesel ali kar koli pač...no in problem je,da sm prej mela hotmail naslove.
zdej sm si pa nardila passport tak: ..@gmail.com, da mi neb mogu kdo udret,in zdej mi na msnju ne gre spreminjat prikaznega imena oz. nicka...
passport sm nardila za drug email pač,pa še vedno ne gre spremenit.
:cry:
anyone?

hvala
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

aalyah, se mi zdi, da boš mogla najprej preverit e-poštni naslov, potem pa boš lahko spreminjala prikazno ime. :wink:
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gisele »

purple_rain napisal/-a:en je msn status, drugi pa block status..tega drugega jz uporabljam občasno, ma še za druge chat protokole, pa zdi se mi celo bolj zanesljiv.

Ok men to sploh ne dela prav. Pri useh(tud tistih k vem da so online) mi napiše da so offline :? :roll:
olilika
Sramežljivka
Sramežljivka

Vse o MSN / Problemi z msn

Neprebrana objava Napisal/-a olilika »

mene pa zanima kako se nastima msn na racunalnik
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

http://get.live.com/messenger/overview
Zloudaš si ga na računalnik in dvakrat klikneš na ikonco, k jo dobiš na namizje. Pač inštaliraš, nič lažjega. Klikaš next oz. naprej in ko prikaže pogodbo, označiš, da se strinjaš z le-to.
To je to.
Odgovori