Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Glej, najbolj enostavna rešitev bi bila tista, ki jo je predlagala Shannon. Rukneš in vidiš kako se obnese
.Je pa tudi taka, s katero tvegaš največ.
Kva pa vem... Če ji vse povem tvegam da mi bo primazala eno pošteno, sam če pa bom držal vse skupaj za sebe, bo vse skupaj trajalo mal dlje...
Enostavno ne najdemo poti, ki bi bila 100% prava - no rešitev problema se lahko skriva tudi v tem, da se vržem v prepad
(jok3)

Kva pa vem... Če ji vse povem tvegam da mi bo primazala eno pošteno, sam če pa bom držal vse skupaj za sebe, bo vse skupaj trajalo mal dlje...
Enostavno ne najdemo poti, ki bi bila 100% prava - no rešitev problema se lahko skriva tudi v tem, da se vržem v prepad

sorry sam morm komentirat...in teb je to vse skup smešno in se zabavš pri vsem tem!!! mislim kk ti naj čim lepše povem... za si zame en a velika moška s....! doma imaš punco ki te ljubi, pričakuje tvojega otroka, zdej bi moral biti tisti najlepši čas ko pričakujeta sad vajine ljubezni...ko bi jo moral maksimalno razvajat in ji dati vso svojo ljubezenti pa razmišljaš o tem kk bi podrl svojo bivšo.... sej te razumem da te je vrglo iz tira, sam dej se skuliri pa dejta se dol kot so že druge rekle, ker če ne boš po vsej verjetnosti ogrozil to zvezo ki jo maš oz svojo družinico....ki si je za moje pojme itaq ne zaslužiš.....se mi smili tvoja punca.....
brez zamere....sam to sem mogla napisat!
drugač pa upam da boš naredu tk kot sam veš da je prav
brez zamere....sam to sem mogla napisat!
drugač pa upam da boš naredu tk kot sam veš da je prav

jz prve lubezni ne verjamem da pozabm.naredu mi je took dobrga še več slabga..oblikvou je mene mojo osebnost in vse...zarad njega se ne dam več podležt sladkim besedam.naredu me je žensko kakršna sm.za to mu bom večno hvaležna.
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
Prav imaš, nekatere punce imajo pač raje, da jih fantje varajo, kot da razpravljajo o dvomih
Karkoli je bilo izrečeno je dejstvo še vedno to:
- z bivšo se nisem poljubil, z njo seksal itd.
- zdajšnji sem še vedno zvest in je še nisem zapustil
Edino kar je je to, da sem mal v dvomih in to 1. po šestih letih zveze...

Karkoli je bilo izrečeno je dejstvo še vedno to:
- z bivšo se nisem poljubil, z njo seksal itd.
- zdajšnji sem še vedno zvest in je še nisem zapustil

Edino kar je je to, da sem mal v dvomih in to 1. po šestih letih zveze...
We live only for reproducion and to make other live`s better or worst...
Vegetius sej vse oki pač prve ljubezni se ne da pozabiti jaz sem po 7 letih zopet pristala v njegovem objemu, pač ne da se pozabiti.
vse lepo in prav ampak ti si malo bolje zabredel tukaj v igri je otrok!
Mogoče bi bilo dobro razmisliti malo o njem.
vse lepo in prav ampak ti si malo bolje zabredel tukaj v igri je otrok!
Mogoče bi bilo dobro razmisliti malo o njem.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Ne, nekatere punce imamo pač fante,ki jih druge ne zanimajo in katerih cilj je ustvarit si družino in živeti z nekom,ki ti bo na stara leta ob strani,ne pa da te fukajo hormoni.
Sori,res se mi smili tvoja punca,sem imela dva taka kretenska bivša kot si ti, se mislila da ste vsi taki, pa sem hvala bogu ugtovila da se v današnjem pokvarjenem svetu pa kje še naredi "napaka v proizvodnji" in obstajajo tudi taki,ki so iskreni,direktni in delajo na vezi,konstantno. Sem rabila dooolgooo časa da sem v to začela verjet in res...hvala bogu.
Jaz prvega ne bom pozabila sam zato ker je bil prvi, ki me je razdevičil.Zveza je bla nikakva in gnila v notranjosti,nezrela in rbez prihodnosti.
Nehi sanjat,stop na realna tla,razmišljaš kot 16 letnik ne pa kot odrasla oseba. Halo? Tvojega otroka nosi, kreten nezrel. Ti pa sanjaš o bivši..Za pokozlat si. Jaz bi te tud noseča pustila če bi mi prišel pvoedat da maš do bivše čustva, spizdi k njej,meni pa preživnino plačuj...
Jao,takim vam želim da cel lajf ostanete sami,ker ne veste kaj je v življenju tisto,kar je dejansko pomembno. Hormoni in kemične reakcije so za najstnike,ne pa za odrasle osebe,moron.
Sori,res se mi smili tvoja punca,sem imela dva taka kretenska bivša kot si ti, se mislila da ste vsi taki, pa sem hvala bogu ugtovila da se v današnjem pokvarjenem svetu pa kje še naredi "napaka v proizvodnji" in obstajajo tudi taki,ki so iskreni,direktni in delajo na vezi,konstantno. Sem rabila dooolgooo časa da sem v to začela verjet in res...hvala bogu.
Jaz prvega ne bom pozabila sam zato ker je bil prvi, ki me je razdevičil.Zveza je bla nikakva in gnila v notranjosti,nezrela in rbez prihodnosti.
Nehi sanjat,stop na realna tla,razmišljaš kot 16 letnik ne pa kot odrasla oseba. Halo? Tvojega otroka nosi, kreten nezrel. Ti pa sanjaš o bivši..Za pokozlat si. Jaz bi te tud noseča pustila če bi mi prišel pvoedat da maš do bivše čustva, spizdi k njej,meni pa preživnino plačuj...
Jao,takim vam želim da cel lajf ostanete sami,ker ne veste kaj je v življenju tisto,kar je dejansko pomembno. Hormoni in kemične reakcije so za najstnike,ne pa za odrasle osebe,moron.
bolhica napisal/-a:sj vem vegetius..vedno si bil neke vrste "jebač" k so se ti use punce pustile, tale tvoja biuša ti pa ne da miru, ker je bla ona tista k te je dala na čevl pa ti ni z roke jedla takt k si ti hotu..in to te mot!
To pa ne. Ne sklepat kar tako iz zraka. S prvo sva se razšla kar tako (frend jo je poklical po telefonu pa je rekel, da je nočem več

Dejstvo je, da zdajšnje punce nisem prevaral. Bivše mi je full sexy in všeč, vendar z njo je bila samo pijača in KONEC. Do nje mam nek poseben feeling, sam danes ko je bila moja pri meni, na bivšo sploh nisem pomislil.
Priznam pa, da je bivša še vedno nekaj posebnega in bi rad z njo ostal full dober prijatelj, za več pa si verjetno ne bi upal, ker prihaja otrok...
Vegetius napisal/-a:@Smetka_ - k je bil otrok v nastajanju, jaz o bivši sploh nisem razmišljal, sploh pozabil sem na njo, apak ko sem jo zagledal ponovno pred sabo, je po nekaj zaskočilo...
In prevare še sploh ni bilo iz moje strani, zato sploh ne vem zakaj se toliko jeziš
sedaj je pa to že malce dvoumno - tale še je mišljen kot, da še nikoli nisi dekleta prevaral ali ga še nisi, kar pa ne pomeni, da ga v prihodnje ne boš, ker je še vedno čas

- metuljčica*
- Cosmofrik
Smetka_ napisal/-a:Nehi sanjat,stop na realna tla,razmišljaš kot 16 letnik ne pa kot odrasla oseba. Halo? Tvojega otroka nosi, kreten nezrel. Ti pa sanjaš o bivši..Za pokozlat si. Jaz bi te tud noseča pustila če bi mi prišel pvoedat da maš do bivše čustva, spizdi k njej,meni pa preživnino plačuj...
1. bold text: jaz bi naredila isto.
2. temu sem se pa res nasmejala

Meni se pa otrok smili, ker je njegov oče že v začetni fazi bedak. In če razmišljaš o drugi, še preden si ustvariš družino s punco, sem 100 %, da jo boš nekoč kasneje tudi prevaral/pustil.