Matura [Združena tema]
- little bee
- Komunikatorka
V katalogu 2007 piše, da so vprašanja iz poezije samo na ustnem delu za višjo raven. Čeprov nm je prfoxa neki govorila, da so tut na osnovni ravni. Ampak itak je čudna. Js se bom kr lepo kataloga držala. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Ufff, ja, tale knjiga Književnost na maturi je grozljiva ... Jo imam doma, samo vse sproti preverjam v Branjih, ker napak je ogromno ... Ampak res ogromno, pa ful premalo podatko, poudarjajo pa kar nekaj, pa interpretacije so nekatere tako sfaljene, da samo boli
Tako da sem happy, ker sem začela slovo že delat in sedaj mam časa še skoraj 2 tedna do ustne slovenščina ...
Če delate po tej knjigi, potem NUJNO preverjajte v Branjih, jst imam vse še dopisano etc ...
Good luck

Če delate po tej knjigi, potem NUJNO preverjajte v Branjih, jst imam vse še dopisano etc ...
Good luck

Nm je tut nasa rekla, da je ta knjiga polom in smo se zmenl pa je vsak neredu en referat al pa 2, tko da smo vsa besedila predstavl k so na ustnm in jih spel po sklopih (1.,2.,3.letnik 4. je pa itq v zvezku).
Punce, kdaj mate pa kje mato ustno? Jz mam v soboto in nimam se pojma...zdej sm 1x prebrala uno zeleno belo knjigo pa so kr neki ta pravila
Prou strah me je kako bo se ta ustn mata k sm ze pisno zaj***** 
Punce, kdaj mate pa kje mato ustno? Jz mam v soboto in nimam se pojma...zdej sm 1x prebrala uno zeleno belo knjigo pa so kr neki ta pravila

Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Ja men je tud tak strah matke ..hjo ce je tolk teh pravil..jo pa mam v torek...v cetrtek pa slovenscino oh joj..se piflarim pa mi nikam ne gre, kr mi tak ni...
Glede anglescine pa predpise ric vse..tko da si nemrejo prof. sami nekaj zmisljevat...pesmic pa kolko jaz vem ni...ni jih predpisanih v bukvi pa tud tak nam nihce ni niti omeno za osnovni nivo..
Glede anglescine pa predpise ric vse..tko da si nemrejo prof. sami nekaj zmisljevat...pesmic pa kolko jaz vem ni...ni jih predpisanih v bukvi pa tud tak nam nihce ni niti omeno za osnovni nivo..
Ali ima slučajno katera kakšne zapiske od tem za angleščino, vsaj tok da približno veš o čem govort?????
Slovenščino se učim kar iz zvezka za 3. in 4. letnik ker imam ful dobre zapiske, za 1. in 2. nam je pa prof. neki naredila..... pa še eno skripto mam k je tud 1000 teh stvari notr, sam pomoje da ni lih tok dobr.
Za mato pa una zeleno-bela knjiga. Mal sm se učila( do 38.strani) ampak jo mam šele 27.
Slovenščino se učim kar iz zvezka za 3. in 4. letnik ker imam ful dobre zapiske, za 1. in 2. nam je pa prof. neki naredila..... pa še eno skripto mam k je tud 1000 teh stvari notr, sam pomoje da ni lih tok dobr.
Za mato pa una zeleno-bela knjiga. Mal sm se učila( do 38.strani) ampak jo mam šele 27.