zdj k pa mata skor 18 let in sta že mal mutirala, pa se mi ne zdita tok slaba... angleška verzija Monsoon mi je ful všeč, ker ni več enega otroškega petja...
drugače pa se mi zdi, da bo bill kr ostal baby face, tom je pa res za prste obliznt

t.sha napisal/-a:A prou trgovina se imenuje Tokio Hotel?? hehe to pa moram pogledat it
floribunda napisal/-a:ker je gnila.
simple as that. nekateri majo pač malo bolj izpiljen glasbeni okus.
g00fy_qa napisal/-a:Kar mene najbolj moti je to, da je dandanes že vsak strokovnjak za glasbo. In potem taki samooklicani wannabeji na veliko pametujejo in mislijo da bodo vse razsvetlili s svojim prefinjenim okusom in neskončnim znanjen o kvaliteti glasbe.
En majhen nasvet.... preden o čem pametuješ se o tem pozanimaj! Mislim, whatever, meni se že vse obrača ko gledam komentarje o emotih. 99% folka ki je takoo zeloo pametnih nima pojma kaj sploh je emo, iz česa se je razvil, zakaj obstaja in tako dalje... Vsi takoj pograbijo neko rezanje in mučenje.![]()
In pol še komenarji v stilu, da je Tokio Hotel kriv za 'emo mulce ki se režejo da bi pritegnili pozornost'.
![]()
Tlačenje v drek neko skupino, katere glasbe niti ne poznaš! je več kot smešno. Še posebej če je zaradi videza ali kao nekih bedastih dejstev o rezanju. Jaz se ne bi nikoli hotela tako sramotiti.