Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

deborah, očitno (moje mnenje) te pa le nima tok rad, kokr prav. ker bi bil vsak prpravlen še enkrat probat pa kej izbolšat v zvezi, da bi ja ratal, ne pa da se kr preda in pusti vse skup.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Dagi napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:deborah, očitno (moje mnenje) te pa le nima tok rad, kokr prav. ker bi bil vsak prpravlen še enkrat probat pa kej izbolšat v zvezi, da bi ja ratal, ne pa da se kr preda in pusti vse skup.

Tud moje mnenje je tako...

Žal sem tudi sama dobla tako mnenje. Žal? Sej nevem, če je žal. Prej kot greš naprej brez njega, boljše zate bo...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Deborah... žal mi je ampak to ni to, kar pravi. Jaz vem, da sem imela z mojim ogromne probleme, predvsem zaradi mojega teženja, lahko bi me že zdavnaj pustil ampak je raje vztrajal in upal, da bo bolje, zato ker me ima rad. In verjemi, da te nekdo pusti, ker mu je kao dolgčas s tabo - ja pismo no, že če imaš nekoga rad, ti je lepo z njim, ne glede na to, kje si in kaj delaš. In da kao obupa, ker mu je dolgčas?? Ej sori, večje bedarije pa še ne. Jaz sama vem, da če imam nekoga rada, sem pripravljena naresti marsikaj oz. se maksimalno potrudit,i, da zadeva zalaufa. Sicer pa, če te potolažim - hvala bogu, da je to naredil - če takega "problema" ne more rešiti, kaj bi šele bilo, če bi imela resne težave?? Na koga bi se zanesla?
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a deborah »

ok, dost je. vi mate tak mnenje js mam pa svojga. ne mi govort kok me ma rad, ker to ve samo on, pa mogoče js, glede na to kaj mi je povedal. ve pa ne.
je pa zelo poseben človek, zato še jaz komej razumem kaj mu je fora, zakaj ne bi probov, in kaj ga moti pri tem d bi poskusil. vi pa ga ne poznate in ga ne morte sodit, zato, prosim, don't.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Ok.. oprosti... sej si nekak hotla slišat naše mnenje, ne?
Js upam, da se motimo.
Ampak, če se ne.... si prosim ne zatiskaj oči...

Vem pa, da ne morem rečt, ker vaju ne poznam. Samo sklepam lahko iz tvojih postov.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

deborah napisal/-a:ok, dost je. vi mate tak mnenje js mam pa svojga. ne mi govort kok me ma rad, ker to ve samo on, pa mogoče js, glede na to kaj mi je povedal. ve pa ne.
je pa zelo poseben človek, zato še jaz komej razumem kaj mu je fora, zakaj ne bi probov, in kaj ga moti pri tem d bi poskusil. vi pa ga ne poznate in ga ne morte sodit, zato, prosim, don't.

lej, samo povedale smo svoje mnenje. in ja, tko k je pupika rekla, samo sklepale smo iz tvojih postov, da je tko, kot smo napisale.
je velik tipov, k rabjo pač nek brezvezn izgovor, da se rešjo zveze. mogoče je tvoj med njimi. nikogar nikol ne spoznaš 100%, to si zapomni.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

deborah napisal/-a:ok, dost je. vi mate tak mnenje js mam pa svojga. ne mi govort kok me ma rad, ker to ve samo on, pa mogoče js, glede na to kaj mi je povedal. ve pa ne.

A si hotela slišat da ti vse povejo da te ma nevem kako rad?Saj je vsaka samo izrazila svoje mnejnje in bi morala biti vsem hvaležna veš...Ti si napisala kakšen odnos je mel on do tebe in po tem so sklepale kaj bi lahko bilo.Veš do mene je eden tip mel tudi takšno obnašanje in sem razložila na nekem forumu in so me vse prepričevale da to ni to..ampak jaz sem verjela le temu njegovemu obnašanju do mene in njegovim pogledom..bila sem zaslepljena z njim in na koncu ni bilo iz tega nič...saj je res da sama ob njegovem obnašanju in karakterju lahko preceniš kakšen je..ampk ti si spraševala za mnejne in ne moreš forumašic zdaj kao "nadret"!!!Potem nebi sprašavela za mnejne..
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jz mislm da nima smisla ji kar koli odgovarjat,ker za moje pojme punca živi med oblaki (sicer pa upam, da se resnično mi vse motimo)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Jz mislm, da je to le izgovor...v ozadju se skriva nekaj drugega.-...ko7 so že npisale druge punce:

ali te le nima tako rad, kot govori....,
ali se je že dalj časa v njemu kuhalo in je zdaj 100% v to odločitev...
ali pa je izgovor..saj veš za kaj
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

*Lara* napisal/-a:Jz mislm, da je to le izgovor...v ozadju se skriva nekaj drugega.-...ko7 so že npisale druge punce:

ali te le nima tako rad, kot govori....,
ali se je že dalj časa v njemu kuhalo in je zdaj 100% v to odločitev...
ali pa je izgovor..saj veš za kaj

ah kje fant jo ima skrajno rad...živita v pravljici,ki se je čudežno končala, z njo ni pa zato ker jo ima tako zelo rad :roll:

Ene se pa resnično znate slepit :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tudi to, da imaš nekoga rad ima več odtenkov. Jaz bom tudi bivšega imela vedno rada in on mene, pa zato ne bi niti pomislila več na to, da bi bila še kdaj z njim. Če je imel pomisleke glede naju in če mu nisem bila dovolj naj izvoli, gre in si poišče srečo drugje. Ob sebi ne rabim nekoga, ki dvomi.

Deborah, mislim da je to prva stvar, ki jo moraš razčistiti. Da samo to, da te ima rad ni dovolj in da si zaslužiš več.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Resnica boli...tako pač je...samo potem ne razumem, zakaj jamranje na forumu, rajši se delaj da je vse super.
Brez zamere, samo na živce mi gre, kako tukaj jamraš, povemo ti iz izkušenj kako je, potem ga pa zagovarjaš kolk je on ql. Očitno je res super, da te na tak način s takim banalnim razlogom pusti :roll:

Lp
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a deborah »

hvala za odgovore:)
ja, hotla sm slišat vaše mnenje. in sm tut ga. pol sm pa rekla da naju ne poznate in d ne morte vsega vedet, ne poznate najinega razmišljanja itd. nikogar nism hotla nadret:)
ni mi ga treba čist skurcat, ker ga mam še zmer rada. pač bom šla naprej nekak. life goes on.
jah, js ga nekak razumem zdj. mogoče pa ni tako banalen razlog. tut js sm prejšnega tipa pustila zarad podobnega razloga.
vem d to ni dovolj da maš nekoga rad.
ne, ne slepim se. in vem d nisva v pravljici, ker pravljica se je končala pred par dnevi. nočem se slepit d še kej bo med nama, razen prijateljstva ko pride čas za to. nočem zatiskat oči pred resnico. edina resnica k jo morm sprejet je to, d je konec.
vsaka stvar ma svoj konec in po koncu pride nov začetek.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

lepo, da si odločena, da boš sprejela resnico. Dejansko. Takšna kot je. Da je konec. Prej kot se boš sprijaznila, boljše bo zate.
Poglej, tudi sama sem končala vezo. Trajala je malo več kot eno leto. In kaj? treba je it na prej. In tako kot si rekla- za vsakim koncem pride nov začetek. zate, zame,... za vse...
elv
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a elv »

mene je tut tega najbol strah zj swa se neky skregla pa mislm da nau nč bol :cry: :cry:
Zaklenjeno