Se strinjam s miško; Jacko je še otrok - to je bolezensko stanje - živi otroštvo, ki ga kot otrok nikoli ni imel in zdej se mu je mal odpelal in misli da je še otrok. Do otrok se obnaša kot njihov vrstnik. Naprimer njegov varnostnik je potrdil, da ga je vidil lizati otroke; če gledaš to v primeru odrasel - otrok se ti zdi seveda zelo čudno, kaj pa če to počneta dva otroka - samo igra, ne? (Vem da ko sva se z bratom igrala, je bila najhujša stvar, da je kdo od naju polizu roko in se pol hotu dotaknt druzga) Vem, čuden primer ampak OK ...
V Ameriki pa je itak tako, da če prdneš, te lahko tožjo in po moje da so starši tega otroka samo izrabili tožbo iz pred nekaj let; videli so da se v tem skriva denar. Seveda je bolj verjetno, da bodo nekoga obtožil, da je kriv, če je že bil tožen zaradi tega in se pri obsodbi lahko sklicujejo na to.
Sej nič ne rečem, lahko je pa tudi kriv, samo zavedat se je treba tega, da so na svetu ljudje, ki bi za denar (in to ne bo majhna vsota) naredili vse. Če ste slučajno kaj spremljale tale proces proti ljudem, ki so zlorabljali otroke v Franciji - oče in mati sta prodala hčerko za nove gume

Kaj bi šele nekateri starši naredili za miljone dolarjev??
Da ne bom preveč dolgovezila, čeprav sem že, tole je samo moje razmišljanje in nekomu sm mogla to povedat