Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

mAJKE mi, da sn na njega prvo pomisla :D
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

Fora je v tem, da bi bil ta šov zanimiv le v primeru, če bi se tja prijavile neke "fine" damice in mični fantje, ki bi jih blo zanimivo gledat pri nekih kmetijskih opravilih. Vendar, da se bodo taki res tja prijavili, močno dvomim!

Je pa res, da bi šel nekateri folk za prepoznavnost tudi v gnoj brskat :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

jAs sn stooo posta, da se bodo taki tud prijavli...pa ce bodo samo 3-je taki bodo takoj not prisli, zato ker folk uziva, ko se dela norca iz ljudi..to smo tak lahko vidli ze pr BB ...kaj sele pr takem resnicnostnem showu, ko je namenjen posmehu...KMETIJA..
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

*purple* napisal/-a:sam upam, da slučajno noujo kakšnega klanja živali se šli....sam poptv se mi zdi lih tok prtegnjen :roll:

jest tud srčno upam da ne bo kakšnega klanja :?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Mislm da sm v Totalu brala, da se je v 4ih dneh prjavlo 400 ljudi.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

In zdaj mi vi rečite, da se med temi 400-imi ni prijavla nobena Paris Hilton wannabe?? :cool:
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Na Pro7 je bil enkrat tak show, samo je bil celebrity varianta. Znani ljudje so ziveli v neki stari hisi, obleceni v starodavna oblacila, brez elektrike, wc je bil zunaj v neki kolibi, pa spomnim se, da je bilo pozimi, oziroma vsaj vem, da je blo full hladno.
Tu pr nas pa bo poleti in bodo mladenke lahko pokazale kaj premorejo v svojih bluzah in glede na to, da pr nas vsi postanejo neke kvazi zvezde, ko pridejo iz takih oddaj, se bodo ziher prijavle kake kure.

Tut en moj znanec se je prijavil in me prav zanima ce bo "sprejet". Ce bo, se nam obeta veliko smeha :D :D
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Ena moja kolegica tud... :D Je tok odbita, da zna še notr pridt... :D Js držim pesti da ji rata, ker pol bomo pa vsi kar nas je pa se družmo cel cajt pred TV... :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

aaa moja kolegica tut ...je pa recimo P.Hilton wannabe:D :D še nikol bla na kmetiji pa tko...sej pomoje ma ful možnosti da not pride k je pravi freak :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Ful je tezko rect..kdo bo priso not in kdo ne...Kr kolk se cuje se folk puna prijavlja..Sploh nisn dvomla, da jih je kr nekaj takih, ki si mislijo sramoto delat...

Kdaj se to zacne?

aja...pa zdi se mi, da bi si potem takem ti zasluzli malo visjo nagrado, ko tisti, ki so bli v BB in nic delali..glede na to, da bodo tu mogli nekaj pokazat... :cool:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

lahko pa, da ne bo sramotno. me res zanima kako bo vse skupaj zgledalo :D
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

pomoje bo tole tud zanimivo mal gledat. Po mojih informacijah naj bi se to dogajal blizu mojega kraja (na hribu v okolici Žirov) in me prov zanima, kako bojo preprečil, da ne bo folk hodu gledat. :D Ker, če ne druzga, so (smo;)) žirovci firbčni. :razz: Včeri sta baje 2 helikopterja tam okol se vozila tko da možn, de so kj snemal - tko zračno. je pa baje to ena že fulll dolg časa zapuščena kmetija, mogoče res celo brez elektrike :)

Definitivno bo to bolš kot BB (sj slabš skor ne bi mogl bit ;)) ker se bojo ziher prjavli tudi "ljubljanski frajerji in frajlice" (ne dobesedno ljubljanske, da ne bo zamere).
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

super. bomo imeli informacije iz prve roke :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja normaln, to pač more bit v rovtah sneman :D in kaj so Žiri druzga kot rovte :lol:
mal za hec, mal pa zares. sam jst resno razmišlam, da bi se prjavla, sj izbrana itak ne bi bla :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Sam neki.. a to bo potekal sinhrono a bo tko vnaprej posnet kot Sanjska ženska npr?? Ker to vem, da se stanovalci sami med sabo nominirajo (oz neki v tem smislu) in pol tud tekmujejo kdo bo notr ostal.. Bodo mel gledalci kej besed pr tem al ne? Pa tud glede na to da bodo snemal že avgusta...
Odgovori