Kmetija
Fora je v tem, da bi bil ta šov zanimiv le v primeru, če bi se tja prijavile neke "fine" damice in mični fantje, ki bi jih blo zanimivo gledat pri nekih kmetijskih opravilih. Vendar, da se bodo taki res tja prijavili, močno dvomim!
Je pa res, da bi šel nekateri folk za prepoznavnost tudi v gnoj brskat
Je pa res, da bi šel nekateri folk za prepoznavnost tudi v gnoj brskat

Na Pro7 je bil enkrat tak show, samo je bil celebrity varianta. Znani ljudje so ziveli v neki stari hisi, obleceni v starodavna oblacila, brez elektrike, wc je bil zunaj v neki kolibi, pa spomnim se, da je bilo pozimi, oziroma vsaj vem, da je blo full hladno.
Tu pr nas pa bo poleti in bodo mladenke lahko pokazale kaj premorejo v svojih bluzah in glede na to, da pr nas vsi postanejo neke kvazi zvezde, ko pridejo iz takih oddaj, se bodo ziher prijavle kake kure.
Tut en moj znanec se je prijavil in me prav zanima ce bo "sprejet". Ce bo, se nam obeta veliko smeha

Tu pr nas pa bo poleti in bodo mladenke lahko pokazale kaj premorejo v svojih bluzah in glede na to, da pr nas vsi postanejo neke kvazi zvezde, ko pridejo iz takih oddaj, se bodo ziher prijavle kake kure.
Tut en moj znanec se je prijavil in me prav zanima ce bo "sprejet". Ce bo, se nam obeta veliko smeha

- Študentka.
- Komunikatorka
Ful je tezko rect..kdo bo priso not in kdo ne...Kr kolk se cuje se folk puna prijavlja..Sploh nisn dvomla, da jih je kr nekaj takih, ki si mislijo sramoto delat...
Kdaj se to zacne?
aja...pa zdi se mi, da bi si potem takem ti zasluzli malo visjo nagrado, ko tisti, ki so bli v BB in nic delali..glede na to, da bodo tu mogli nekaj pokazat...
Kdaj se to zacne?
aja...pa zdi se mi, da bi si potem takem ti zasluzli malo visjo nagrado, ko tisti, ki so bli v BB in nic delali..glede na to, da bodo tu mogli nekaj pokazat...

pomoje bo tole tud zanimivo mal gledat. Po mojih informacijah naj bi se to dogajal blizu mojega kraja (na hribu v okolici Žirov) in me prov zanima, kako bojo preprečil, da ne bo folk hodu gledat.
Ker, če ne druzga, so (smo;)) žirovci firbčni.
Včeri sta baje 2 helikopterja tam okol se vozila tko da možn, de so kj snemal - tko zračno. je pa baje to ena že fulll dolg časa zapuščena kmetija, mogoče res celo brez elektrike
Definitivno bo to bolš kot BB (sj slabš skor ne bi mogl bit
) ker se bojo ziher prjavli tudi "ljubljanski frajerji in frajlice" (ne dobesedno ljubljanske, da ne bo zamere).

Definitivno bo to bolš kot BB (sj slabš skor ne bi mogl bit

težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!