izposoja DVD-jev preko spleta
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
izposoja DVD-jev preko spleta
Po mailu sem dobila ponudbo, da preizkusim najprej za 14 dni potem se pa lahko naročim mesečno...
Zanima me, če ima katera kaj izkušenj s tem...?
Zanima me, če ima katera kaj izkušenj s tem...?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
to je to? jaz si nisem še nikoli sposodila dvd-ja preko neta, sem pa vidla reklamo za to.
-
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja to je to...nism hotela dati gor, da nebi izpadlo kot reklama...
Sama sem zdej naročila za en mesec ker imam ponudbo saj imam en mesec brezplačno.
Nevem no vseeno mi je škoda denarja je pa vseeno cenejše kot videoteka ali DVDteka...
Ker sama nimam živcev da bi vlekla filme z neta...
In tako kar mojga ponucam...
Sama sem zdej naročila za en mesec ker imam ponudbo saj imam en mesec brezplačno.
Nevem no vseeno mi je škoda denarja je pa vseeno cenejše kot videoteka ali DVDteka...
Ker sama nimam živcev da bi vlekla filme z neta...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Js sem zadnje čase skos neke viruse dobivala ker sem filme vlekla dol z neta in sem se zdej odločla da tega ne bom več počela in se prijavla na to spletno videoteko.Danes sem dobila prvi film, drugega sem že naročila.Za enkrat se mi zdi uredu.Bomo vidli kako bo naprej.
Sem si pa že shranla vse najnovejše filme (Prom Night, 21, The Game Plan, P.S. I love you, What happens in Vegas, The other Boleyn girl, Forgetting Sarah Marshall) in takoj ko pridejo na iTIVI mi jih pošljejo,seveda vsakega posebej.
Sem si pa že shranla vse najnovejše filme (Prom Night, 21, The Game Plan, P.S. I love you, What happens in Vegas, The other Boleyn girl, Forgetting Sarah Marshall) in takoj ko pridejo na iTIVI mi jih pošljejo,seveda vsakega posebej.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Jaz sem plačevala 10 € na mesec za en dvd naenkrat. Dobila sem ji pa približno 6 na mesec, zihr bi pa še kakšnega več, če bi pri nas poštar tud ob sobotah dostavljal. Če preračunaš, je zihr cenej kot v videoteki. Meni je blo všeč, ker majo dosti starih filmov, je pa treba za tiste popularne mal počakat, ampak enkrat jih zihr dočakaš
Zdej sem se pa odjavla, ker imam po enem letu vrh glave vseh filmov pa še časa nimam več tok, da bi si parkrat na teden lahko privoščla dve uri za film.

Zdej sem se pa odjavla, ker imam po enem letu vrh glave vseh filmov pa še časa nimam več tok, da bi si parkrat na teden lahko privoščla dve uri za film.