Prespati pri fantu
Pr men starci tud niso nč težil, k sm mela prvega tipa pr osemnajstih, pa sploh ne vem kdo je prvi pr komu prespal. Spomnm pa se, da sm doma tko rekla, da bo pršu na obisk, pa tko mtka prav kaj a atku si že rekla. Kao, da lahka pride sam če ati dovol. Od takrat naprej je blo pa vse kul. Se nista nikol sekirala če sm pr komu prespala, al pa če je kdo pr meni
...sploh pa itak skor ne živim več doma, sm bl na svojem kokr tm 

Ne bom odpirala nove teme ker je ta kar dobra, zanima me kaj si mislite o tej situaciji:
On spi pri meni kar pogosto (vsaj med vikendi vedno) in itak ni panike ker stanujem v študentskem stanovanju (torej brez staršev, ki pa tudi ne bi mel nič proti). Pri njem sem do zdaj prespala samo 2x - enkrat ker smo pili in nisem mela prevoza domov, peš pa je blo za 4 zjutraj predaleč; drugič ker sva zjutraj ful zgodaj nekam šla - v bistvu sem tam prespala izključno iz praktičnih razlogov. Ok, razumem (in me ne moti), da pač pri njem ne sexava ko so njegovi doma ker ima sobo tik zraven spalnice in se čist vse sliši soz tiste tanke stene - kot ste že rekle, ni tolk pomembno da sexaš, ful je pa dobro da se lahko stisneš k njemu in zaspiš zraven njega. Ampak me je pa šokiralo to: tistih 2x ko sem prespala tam sem dobila sobo za goste
Sem si mislila ok, ne bom nič rekla, ker se je pač njegova mama potrudla in vse pripravla za mene (in tudi sicer njegovo mamo ful spoštujem in jo mam ful rada). Ampak ej, ni to čudno? Sva oba že čez 20 stara in itak je jasno da ko spiva pri meni nisva vsak v svoji postelji.
On spi pri meni kar pogosto (vsaj med vikendi vedno) in itak ni panike ker stanujem v študentskem stanovanju (torej brez staršev, ki pa tudi ne bi mel nič proti). Pri njem sem do zdaj prespala samo 2x - enkrat ker smo pili in nisem mela prevoza domov, peš pa je blo za 4 zjutraj predaleč; drugič ker sva zjutraj ful zgodaj nekam šla - v bistvu sem tam prespala izključno iz praktičnih razlogov. Ok, razumem (in me ne moti), da pač pri njem ne sexava ko so njegovi doma ker ima sobo tik zraven spalnice in se čist vse sliši soz tiste tanke stene - kot ste že rekle, ni tolk pomembno da sexaš, ful je pa dobro da se lahko stisneš k njemu in zaspiš zraven njega. Ampak me je pa šokiralo to: tistih 2x ko sem prespala tam sem dobila sobo za goste

Ko bom velika, bom Lara Croft.
haha js se spomnem k sm js pr njemu prespala...sva sla zurat vn (takrt sva bla ene 2 dni skp) v Globala in mal pred Kranjem on men reče sj ti boš pr men prespala ane
ura je bla pol 6h, js sm mogla it ob 9h delat, s sabo sem mela pa telefon, denarnico in to je to, pa sva oba prežvela
Še ključe od lokala sem šla zutrej dam iskat (me je njegova mami pelala
)

Peterca18, meni bi se to zdelo čudno in bi vprašala fanta kako in kaj. Če bi to bila želja njegove mame, potem tam pač več ne bi spala, ker ne vidim smisla, da sem kot v hotelu, njega pa ni zraven, če pridem ravno zato, da bi bila z njim. Rekla ji ne bi nič, ker se na nivo 'bodoče tašče' pač ne bi hotela spuščati, ker lahko vse samo zaplete ... Tako da najprej bi me zanimalo, kaj fant poreče na to, se mogoče 'sramuje', da je že velik in ima v postelji punco ali kako imajo to doma urejeno? Informiraj se in bo bolj jasno 

ok soba za goste...omg!!!jaz sem prvič pri njemu prespala, ko sva bila skupaj skoraj eno leto. nisem hotela forsirat stare potem mi je pa mat rekla, da lahko prespim.. s sabo nisem imela nič ker se vedno stuširam in zrihtam k greva ven tako, da nisem praktično nič potrebovala edino zjutraj bi pasala zobna ščetka vendar ni bilo problem ker sem šla zutraj domov tako, da sem potem to doma opravila...
samo to s sobo je pa kruta... kaj fant ni na to nič komentiral? se mu je zdelo normalno al kaj?

samo to s sobo je pa kruta... kaj fant ni na to nič komentiral? se mu je zdelo normalno al kaj?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Pa si ti njega sploh vprašala kaj je fora s to sobo za goste?
Men je to too much...
Mah midva ravno tako sexava kljub temu da je zraven spalnica...
Men je to too much...
Mah midva ravno tako sexava kljub temu da je zraven spalnica...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Mah kaj češ...itak vejo kaki so bli oni tako smo tudi mi...mah ona je še tako mlada komaj 40ih jih ima pa njen tip še manj...tko da nikoli mu ni kej rekla, da jo kaj moti al pa kej...
Nebi pa zdržala, da bi kej rekla...ampak jaz valda bi bila tiho ane...ampak bi si mislila kako to da ne razume tega ane...sej je čist normalno...
Enkrat ko njegovega brata ni bilo doma...midva sva ravno nehala sexat je potrkala in se zadrla da njegov brat prihaja...
Meni je blo takrat narodno ampak ko sem jo vidla, kako se je posmejala ko sva ven pršla...pol v kuhinjo ane...
Tko, da jo mam res rada
Prov druga mama je 
Nebi pa zdržala, da bi kej rekla...ampak jaz valda bi bila tiho ane...ampak bi si mislila kako to da ne razume tega ane...sej je čist normalno...
Enkrat ko njegovega brata ni bilo doma...midva sva ravno nehala sexat je potrkala in se zadrla da njegov brat prihaja...

Meni je blo takrat narodno ampak ko sem jo vidla, kako se je posmejala ko sva ven pršla...pol v kuhinjo ane...

Tko, da jo mam res rada

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Shannon napisal/-a:Dobri ste, da lahko f... zraven tastarih. Meni se to zdi skrajno neprimerno in nespoštljivo do staršev. Ampak ok, če ste tako sproščeni ...
je potemtakem tudi od tvojih staršev neprimerno in nespoštljivo do tebe, če se gredo igrice v spalnici??

jest 1x na teden (oz konec tedna; če so prazniki ali počitnice malo večkrat) prespim pri fantu, pa se še nihče ni pritožiu...

Ma ja. Jaz sem prespala pri njem po 3 tednih. On pri meni še nikol ni in tud raj vidim da ne.Pač mi ni to. On bi tud lahko rekel da noče da pri njem spim pa ne reče.Tko da je gotovo kul. Meni ni kul ker ima sestra zraven sobo pa ne vem...Pač ni mi
Svojo postlo mam rada zase....Na začetku sem rada prespala pri njem pa vse,pa zdaj bi raje vidla da bi bil on kje na svoje...Pa bi potem tam spala. Pa tud ne vem,res ne vidim enga hudga čara v tem skupnem spanju.Itak ko zaspim ne vem da je zraven itd...Ma mogoče sem čudna pa jaz bi raj če bi kdaj skupaj žvela imela postlo svojo zase...Stupid, i know ampak res mi ni ql da ne morem smrčat (občasno smrčim,kar njega moti) in da se ne morem diagonalno raztegnit čez postlo.
Spanje mi sploh ni neki tko wau,kot mi je blo preden sem dobila dovoljenje da lahko spim.
Počutim se tud mal bedno,ker ma brat od fanta bejbo zdej kake 2,3 mesce pa ni prespala tu,jaz sem se pa ustoličla že po 3 tednih. Itak pa prespim samo eno noč na teden....Ma ne vem,včasih bi raje šla zvečer domov. ziher delujem zbegano ko tole pišem,samo čez lastno postlo ga ni....Tastari njegovi me mado zlo radi,moji tud njega in vse....Samo moj dom je doma. In včasih me je strah kako bom šla kdja na svoje,ker če sem iskrena bi najraj kle ostala
...Doma.

Spanje mi sploh ni neki tko wau,kot mi je blo preden sem dobila dovoljenje da lahko spim.
Počutim se tud mal bedno,ker ma brat od fanta bejbo zdej kake 2,3 mesce pa ni prespala tu,jaz sem se pa ustoličla že po 3 tednih. Itak pa prespim samo eno noč na teden....Ma ne vem,včasih bi raje šla zvečer domov. ziher delujem zbegano ko tole pišem,samo čez lastno postlo ga ni....Tastari njegovi me mado zlo radi,moji tud njega in vse....Samo moj dom je doma. In včasih me je strah kako bom šla kdja na svoje,ker če sem iskrena bi najraj kle ostala