HAHAHAH sj brez skrbi, da je tud v BIg brotherju igral..In res je edini tekmovalec o kterem se skorej nič neve..Ostale smo vsaj mal spoznal..
Ampk ah.. whatever.
Oh naughty naughty boy... Batman..hihi... Pol pa ni cuda, ce je zmagal..sej pa te Marina je tud rekla, da se ji zdi, da je mal igral..
No ok..sej me ne moti...zarad mene..Sam, da se znajdes..Ostali su krivi, ki nasedejo..Mene edino moti, zakaj vedno prej tujci zmagajo kot domacini...in zakaj vedno moski prej kot zenske...in zakaj se ze od vsega zacetka ve, kdo ima najvec sans...
Pa vedno sem se čudla, da Almo, ki drugač sploh ni luštna, v vsaki oddaji tko fajn zrihtajo, da zgleda super. Milan je pa res en posebnež (tud obleka+čevlji paše k temu).
Alma in ostala dva niso rihtali oni, ampak so imeli privat oblačila... dosti cunjic in nakita ki ga je imela Alma je že imela tudi prej ( recimo trenja itd.)
***PINKYCA*** napisal/-a:Alma in ostala dva niso rihtali oni, ampak so imeli privat oblačila... dosti cunjic in nakita ki ga je imela Alma je že imela tudi prej ( recimo trenja itd.)
Čeprov na konc je pa pisal: Milan in Alma v oblačilih te in te trgovine.. pol pa nvem
Kolk jaz vem ni igralec v flimih, ampak je v enem od teh tematskih filmskih parkov (a la universal) pač oblečen v kostum batmana in pol majo tam neko točko
Je pa bil ful simpatičn, ko je takoj po oddaji mamo klical pa pravil v telefon celi srečen : "mamiii a si me gladala" pa čist solzne oči
Letting him prove how much he loves you is SO today
Alma ma očitno res svoje obleke in dodatke. Tiste njene sicer cute zvezdica uhančke sem vidla že na vsaki tv postaji in v vseh časopisih 10x. Mi je pa imela zmer luštno frizurco.
Gačanovič pa itak no comment. Men je tip tako