tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Puhec »

Evo, jaz pa sem iz okolice Maribora, zelo rada igram tenis, ampak je problem, ker nimam soigralke/soigralca. Prej sem vedno igrala s prijateljico, ki pa se je zdaj odselila in ne najdem nikogar več.

Če je katera zainteresirana občasno za tenis v Mariboru ali okolici - javi se! Bom zelo vesela... čeprav bom na začetku potrebovala malo časa, da pridem not...

papa

R.
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Aja, stara sem pa 22 let, študentka turizma, by the way (ker se mi je po pomoti isti post prilepil dvakrat :oops: ) :wink:
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Jst sm zdej čist razpizdena, ker zarad križa ne morm igrat :cry: :evil:
Pa še ju3 nej bi mel pri stricu en lokalni turnir do 35 let, pa zdej ne morm it. Nej gre k vragu vse skup! :evil:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

jaz imam pa hrbtenico zvito, ampak mislim, da bi mi pomagalo, da bi tenis igrala, ker bi si ojačla mišice. najprej mi me menda vse bolelo, ampak potem bi blo ziher kul.

tenis - mb - anyone??
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Puhec napisal/-a:jaz imam pa hrbtenico zvito, ampak mislim, da bi mi pomagalo, da bi tenis igrala, ker bi si ojačla mišice. najprej mi me menda vse bolelo, ampak potem bi blo ziher kul.

tenis - mb - anyone??

Sej jo mam jst tud. Pa mi je reku zdravnik da se nej še kr naprej s tenisom ukvarjam (že prej sm ga trenirala kar nekaj let). Pa plavanje priporočajo. :ja:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
petruš
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a petruš »

jst treniram tenis...zadne 3 leta bolj resno...njami! :D to je tak sproščujoč šport!
zdle že 3 tedne ne igram, zarad poškodbe...joj kak ga pogrešam :cry: pa še en mesec brez igranja :(
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

^^pa tudi kakšne double odšpilava, ane? :D

Čeprav sva obe poškodovani.

Mene je ravno pred turnirjem v križu uščipnal :cry:
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

pa bi kdo igral z mano v Mb? Mislim, kakšna punca, ki ravno full dobra, ampak bi se skupja potem nekako učili....
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

js bi igrala, samo kle na gorenjskem, no pa se nekdo me more mal osnovce naucit :oops:
ampak zdele cez poletje bi blo pa res supr mal se rekreirat tkole obcasno :wink:
Zivljenje je piskotek!
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

^^če bi bla kje bližje, bi te jst lahko naučila...sam tko pa...žal predaleč
bajssika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bajssika »

jest tut treniram tenis že od 1ga razred..sepravi da ga igram že 12 let, sicer zdaj zaradi šole samo še rekreativno 2x na teden , da ostanem fit.

sicer je pa to moj najljubši šport in uživam, ko nabivam žogico po igrišču levo in desno :)

ubistvu, sm zdaj lih iz tenis pišla :)
Eileen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eileen »

A ve slučajno kera za pokrita teniška igrišča (oz.balone) v Ljubljani poleg igrišč na Dolgem mostu in Milleniumu? Zdej je vse tako zasedeno... :angry: Bi bla fuuuuuuuuuuuuul hvaležna, če bi mi katera predlagala kero igrišče, pa če mogoče poznate tudi telefonsko številko za rezervacijo tega igrišča. Help... :grosseaugen:
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

ga ne treniram, sam ga pa poleti veliko igram in mi je ful zanimiva igra, čeprav ga ne spremljam po TV-ju :)
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

lani poleti sem hodla na tečaj, da sem se naučila osnov. pa še nekaj krat sem vmes igrala.
sam kaj ko ni nikoga,da bi igral z mano :cry:
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

Jest sem pa 7 let trenirala namizni tenis, tko, da ko sem začela s tenisom niti nisem imela posebnih težav, razn z iztegom roke. Starši so mi zrihtal enga njihovga kolega trenerja, da se je eno poletje mau ukvarjal z mano. Drugač mi je pa full dobr šport, sam kaj ko je težko dobit kšnga za igrat. Ker, da mi pa en tam za brez veze žogice nabija pa nima smisla, ker je važna igra.
Športi z Žogo so itak zakon! :jump:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Odgovori