MissRap napisal/-a:Ja seveda,da tudi drugo škodi ampak ni treba to ponavljat 100x.We get the point.
LP
ja in katera se je oglasila zdej... ne vem kdo stalno ponavlja eno in isto v tej temi...
no angel napisal/-a:Js v glavnem mislim (govorim na podlagi lastnih izkušenj) da je večina (da ne bo spet kdo reku da koga napadam, ponavljam - večina) kadilcev neuvidevnih in v nasprotno me ne bo noben prepričal. Zdej pa dost z moje strani, ne mislim se več kregat tule ker je itak logično da se ne bomo nikol strinjal drug z drugim.
Dagi napisal/-a:no angel napisal/-a:Js v glavnem mislim (govorim na podlagi lastnih izkušenj) da je večina (da ne bo spet kdo reku da koga napadam, ponavljam - večina) kadilcev neuvidevnih in v nasprotno me ne bo noben prepričal. Zdej pa dost z moje strani, ne mislim se več kregat tule ker je itak logično da se ne bomo nikol strinjal drug z drugim.
mene spravjo ob živce tisti, ki plešejo s cigareto v roki... te bi pa res tepla...
*purple* napisal/-a:Dagi napisal/-a:no angel napisal/-a:Js v glavnem mislim (govorim na podlagi lastnih izkušenj) da je večina (da ne bo spet kdo reku da koga napadam, ponavljam - večina) kadilcev neuvidevnih in v nasprotno me ne bo noben prepričal. Zdej pa dost z moje strani, ne mislim se več kregat tule ker je itak logično da se ne bomo nikol strinjal drug z drugim.
mene spravjo ob živce tisti, ki plešejo s cigareto v roki... te bi pa res tepla...
ja sam a vidš...jst sm že dostkrat plesala napolno alkoholizirana s cigareto v roki, pa se mi še ni zgodil da bi koga zažgala kdajkoli v življenju.vedno pa tud, čist vedno, piham dim gor v luft in ne direkt folku v glavo.
*purple* napisal/-a:
ja sam a vidš...jst sm že dostkrat plesala napolno alkoholizirana s cigareto v roki, pa se mi še ni zgodil da bi koga zažgala kdajkoli v življenju.
*pupika* napisal/-a:Priznam pa, da če boš ti sedela eno mizo stran, te nebom šla spraševat, če te dim moti. Tako kot te nebom spraševala, če se lahko z avtom vozim mimo tvoje hiše, ker ti mogoče zastrupljam zrak in zelenjavo, ki ti raste na vrtu.
Ringo Locus napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Priznam pa, da če boš ti sedela eno mizo stran, te nebom šla spraševat, če te dim moti. Tako kot te nebom spraševala, če se lahko z avtom vozim mimo tvoje hiše, ker ti mogoče zastrupljam zrak in zelenjavo, ki ti raste na vrtu.
Odlično povedano.
*pupika* napisal/-a:Ne, sej štos je v tem, da mi to razumemo. Tist, ki pa noče, pa se bo še naprej delu budalo in obraču besede.
*pupika* napisal/-a:Jooj... tale tema je prerasla že v pravcato kregarijo. Js kadim, ja. Ampak si upam trdit, da sem uvidevna kadilka.
Čik si pržgem. Pa kaj? Če nikogar ne moti... mislim, so what?
Priznam pa, da če sem v družbi nekadilcev in če človeka ne poznam dober, bom vprašala, če si lahk prižgem čik, al bom koga motla. In resnično upoštevam želje človeka.
Priznam pa, da če boš ti sedela eno mizo stran, te nebom šla spraševat, če te dim moti. Tako kot te nebom spraševala, če se lahko z avtom vozim mimo tvoje hiše, ker ti mogoče zastrupljam zrak in zelenjavo, ki ti raste na vrtu.