Najboljš pa se mi zdi, da je en Sato, Alonsa prehitel kot začetnika...
 Res je najbojši voznik Alonso, ja....
 Res je najbojši voznik Alonso, ja.... 

... ma dej, sej nismo otroci ...
 ... ma dej, sej nismo otroci ... 
 ...  in ni treba takoj Massa je pa luč spregledu, Kimiju so pa gate v rit lezle ... pač jaz vsaj po pravici povem kje je "moje" moštvo zajebalo, vi pa samo na nož ... pa dejte že nehat s to lučjo takoj, ko nekdo kaj reče čez Alonsa ...
 ...  in ni treba takoj Massa je pa luč spregledu, Kimiju so pa gate v rit lezle ... pač jaz vsaj po pravici povem kje je "moje" moštvo zajebalo, vi pa samo na nož ... pa dejte že nehat s to lučjo takoj, ko nekdo kaj reče čez Alonsa ... 

zadnje cajte so dirke bile prave uspavanke danes pa je očitno bil dan za pravo dirko. Kubica ni naredil napake,tam ga je Trulli dotaknil in zato je šel iz idealne linije in izgubil nadzor...ampak glavno da je z njim vse v redu.Meni je on eden boljši voznikov. Sicer pa Ferrari je danes totalno pogorel,za unga bedaka od Raikkonena itak vem da ni od njega nič za pričakovat samo da Massa naredi tako neumno napako pa je tudi višek.Hamiltonu vsaka čast,odpeljal je edini brez napake.vsekakor zanimiv zmagovalni oder
  zadnje cajte so dirke bile prave uspavanke danes pa je očitno bil dan za pravo dirko. Kubica ni naredil napake,tam ga je Trulli dotaknil in zato je šel iz idealne linije in izgubil nadzor...ampak glavno da je z njim vse v redu.Meni je on eden boljši voznikov. Sicer pa Ferrari je danes totalno pogorel,za unga bedaka od Raikkonena itak vem da ni od njega nič za pričakovat samo da Massa naredi tako neumno napako pa je tudi višek.Hamiltonu vsaka čast,odpeljal je edini brez napake.vsekakor zanimiv zmagovalni oder  (Wurz je pa metalc kot kaže
 (Wurz je pa metalc kot kaže  ).
 ).

.Vsaka čast Satu!
 .Vsaka čast Satu! 

, Kubica jo je k sreči odnesel samo z zlomjeno nogo(upam), Hamilton je pa itak oh in sploh fenomenalen.
, Kubica jo je k sreči odnesel samo z zlomjeno nogo(upam), Hamilton je pa itak oh in sploh fenomenalen.

the big red machine napisal/-a:Dobre novice,Kubica nima po hudi nesreči nobene praske.Podroben pregled je izključil možnost zloma noge torej je z njim vse v redu in bo že naslednji vikend dirkal v Indianapollisu.
 GO LEWIS!  :bussi:
 GO LEWIS!  :bussi: