no,še moje mnenje o včerajšnji oddaji
- osenarca je huda,postavca ima 1a. jebat ga,se je pa vidlo da je pela na playback,no pa saj so tudi una dva.
-a ste opazili,da je alen imel že ene par oddaj zaporedoma isto srajco,pa jasmino isto majco,edino jasmina je do sedaj imela belo,včeraj pa črno

kaj ne zasluži nič keša več s striptizom,da bi si kupla še kako drugo majco?
-komad od janeza mi je ful dobr,govoru je pa prepočasi in je zamujal,sam kurc kaj,sej je star,pa komaj se premika,tako da mu je oproščeno
-komad od nine stanovalke pa mi je za bruhat,oblečena je bila primerno,z izjemo štiklov

in kaj je ona napisala ta komad,a je torej prišla osramotiti svojega moža po tv,da mu tako pove,da bo spakirala kovčke in šla???
-za andreja mi je vseeno,mogoče bi zmago bolj privoščila mihi,ker se mi tako malo smili,mi deluje malo neumen,pa vsaj iz slovenije je in zna sloensko govorit.
-za tistega leona,ki je kao dobila avto,pa mi je tudi sumljivo,kako so sploh vedli,kdo je lastnik številke,ali so ga verjetno prej poklicali in mu rekli,da je dobila avto in da naj se dela presenečenega,vsaj tak filing sem jaz imela.
-pero je zame bil glavni v tem našem prvem bb-ju in res škoda,da ga niso dali notri že takoj na začetku.
-aja,pa še to mi je blo čudno,da so jih poklicali v studio,še preden so zvedli,kateri je zmagal. druge bb-je,ki sem jaz gledala,niso tako naredili,ampak so morali ostati notri do konca.