Big Brother- Slovenski
- br0ken heart
- Komunikatorka
Aja, drugače pa Janezov "komad"...Omojbog.
Pa kaj so iz Nine (tekmovalke) nardil...Kera frizura in make up.
Prej mi je bla v obraz lušna, zdej pa čisti obup. Grozna frizura, res.
Drugače je pa moja mama ugotovila, da jo Miha spominja na nosoroga.
Alen ga pa še vedno zmaga, kako mu ni nič jasno, joj. Car.

Pa kaj so iz Nine (tekmovalke) nardil...Kera frizura in make up.

-
- Kofetarica
- Kontakt:
Tiavanna napisal/-a:Aja, drugače pa Janezov "komad"...Omojbog.![]()
Pa kaj so iz Nine (tekmovalke) nardil...Kera frizura in make up.Prej mi je bla v obraz lušna, zdej pa čisti obup. Grozna frizura, res.
Se strinjam z vsem zgoraj napisanim. Sm pa navijala za Andreja. Ker je smešen.
kul, Andrej je zmagu
sam kok sm se pa nasmejala unmu tipu po telefonu, k kr ni vrjel, da je dobu avto
in ja, janez je obup, njegov komad še bolj.
nina... hmm, sj komad niti ne ne vem kok slab, ampak ona... jao, se čist strinjam s tabo tiavanna. obupno so nardil zdj. koj me je spomnla na uno cruello al kaj je, k je une dalmatinčke kradla.

sam kok sm se pa nasmejala unmu tipu po telefonu, k kr ni vrjel, da je dobu avto

in ja, janez je obup, njegov komad še bolj.
nina... hmm, sj komad niti ne ne vem kok slab, ampak ona... jao, se čist strinjam s tabo tiavanna. obupno so nardil zdj. koj me je spomnla na uno cruello al kaj je, k je une dalmatinčke kradla.
Sam glede Alena pa tole: kva je ta človk užaljen ej.
Skoz je nabiju o tem kako je pol ko je vn pršou vidu da ga je Miha dvakrat nominiru, pa bla bla bla. Pa kok je on bogi. Pol je pa reku da Andrej ga je pa samo na začetku dvakrat, pol ga je pa spoznou in krnekiii no fak človek get over it
In še pol ko je Andrej zmagu in ga je Alen objemu mu je v uho vpliv: nominacije, nominiru, neki tazga
BOLANO.
Skoz je nabiju o tem kako je pol ko je vn pršou vidu da ga je Miha dvakrat nominiru, pa bla bla bla. Pa kok je on bogi. Pol je pa reku da Andrej ga je pa samo na začetku dvakrat, pol ga je pa spoznou in krnekiii no fak človek get over it

In še pol ko je Andrej zmagu in ga je Alen objemu mu je v uho vpliv: nominacije, nominiru, neki tazga

-
- Kofetarica
- Kontakt: