Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a majchy386* »

jeeej dons pa konc s pisnimi...jao keri naslovi pr dojči dons:S....ju3 pa še ustni dojča;) držte pesti zame okol 12h :P
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

^^ Si mela višjo raven?
Men je bil na osnovni ravni naslov fajn, sem ta prvega pisala. Pa nasplošno mi je bil luštn test, uno prvo polo sm šla tok hitr mim, da je ostal skor preveč cajta za pregledovanje (upam, da nism česa iz prav na narobe popravila :D ) ..
Ah, končno konec pisnega .. Jutr pa tut jaz z ustnim štartam (in to ob 8:20 zjutri, baa, zgodi). Juhu. :? :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Vi mate že jutri ustne :eek:
Pr nas so vsi ustni od 21ga naprej....hvalabogu ker sm rabla en teden počitka vmes hehe. Jutr pa naprej se učit. Mato morm 20% dobit aaaaaaa. Kar je mission impossible glede na to da tut ustnega nikol nisi dobu več kot 2 če si bil vprašan, ker je nš prfoks najbol zaj****. Ampak se morm res u nulo naučit.
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka

miikena napisal/-a:^^ Si mela višjo raven?
Men je bil na osnovni ravni naslov fajn, sem ta prvega pisala. Pa nasplošno mi je bil luštn test, uno prvo polo sm šla tok hitr mim, da je ostal skor preveč cajta za pregledovanje (upam, da nism česa iz prav na narobe popravila :D ) ..
Ah, končno konec pisnega .. Jutr pa tut jaz z ustnim štartam (in to ob 8:20 zjutri, baa, zgodi). Juhu. :? :)

ne sm mela osnovnga..pa sm tut ta 1. naslov pisala..no 2. mi sploh ni biu ušeč...kr se pa ta 1. tiče sm pa sama se mal zafrknla k se mi ni dal nem-slo slovarja nost sabo pa sploh nism vedla kva nej bi pomenil bereichern :S sm pač sklepala..tnx god da pravilno...1. pola res ni bla težka...slušno pa tut..no 2. del je bil mal težji sam ni blo panike...joj za ju3 pa sploh nvem kaj nej k je tok tem...pa ene par jih sploh nismo u šol nč obravnaval..:S kko se mislte pa vi kj za ustnga učit?
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

js z ustnimi začnem 23. - mat,poj pa še 26. in 27. slova in angla.. in nekak pr mti nameravam it skos una uprašanja,k so u eni knigi k smo jo dobl (no sposodil) u šol,pr angli bom mau pogledala une teme kt so loh,šla skos besedišče.. še najbl nevem kaj nej pr slovi.. k je tega OGROMN pa ubistvu mi ni čist jasn kolk ostalga okol mormo sploh vedt.. tko da.. tut mene zanima kuko se pa ve nameravate lott tega (oz. ste se že lotile,če mate že jutr - držim pesti :wink: )
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Majchy, jz bom šla zdej mal čez stvari na hitrco - teme mam nekje zapisane, bom mal pogledala kaj je, pogledala ene izpiske od kolegice, neki mam na kompu od ene druge (če hočeš ti lah pošljem na mejl), bom pogledala če je kej koristnga .. Drgač pa bl mal, ker se mi ne da več nič.
Bo pač bolj uno, nabijaj kukr ti rata. :wink:
Pomojm bom mal bl pogledala une stvari o katerih nimam pojma, kšne k smo jih kej bl predelal se bom pa že nekak znašla jutr ..

Ostalo pa - za anglo dobim za sfotkat od ene iz paralelke, pr slovi smo mel govorne nastope pa smo mogl vsi za sošolce izročke narest, tko da bom šla čez to, mata bomo pa še vidl. Morm najprej ugotovit, kako točn sploh zgleda. :)

Pa viel Glück morgen! :D
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka

ja slova bo res polom :S knjiženost na maturi ma neprivlačinih neki čez 200 strani...zapiski so pa...no polom pač :D
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Aaaa, jst mam pa jutri zadnga pisnga-ekonomijo tko da še zame držat pesti prosim :D pol pa za ustne učit ja...mal me matematka pa slovenščina skrbita...hja, dol se bo treba usest pa nauči, ni druge.
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Kdaj se kaj nameravate it ucit za ustne??

mene slovenscine ni strah..kr se to ze tretjic ucim..malo me je matke strah, ker nevem al se vprasanja samo naucim pa se potem vse skoz grem kaj smo meli za pisno..al kaj? :? ...pri anglescini pa se morn obe knjigi prebrat :D ampak me anglescine ni strah..teme pa na eno pijacko s kolegi pa se pomenmo vse kaj je za obdelat..
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Mene pa zanima kakšne zapiske imate kej za zgodovino, ali ste se učile iz knjig? Ali velja zgodovina za zajebano?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Jst sm se danes začela aktivno učti angleščino, imam 3 sklope, vsak sklop ma po 3o vprašanj, katere majo nevemkolk podvprašanj. zdi se ful velik, sam gre kr hiter vseskup. tko da upam da bom vsa ta vprašanja dala pod streho v 2,3 dneh, pol bom pa sm še ponavljala, pol se moram pa slovo učit

drugač mam pa že v soboto zagovor prakse, tko da si bo tut to treba mal pogledat,pa nadudlat kaj se je dogajalo(tu je bol tko na izi)
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Kaj pa se ti ucis pri anglescini ?
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

profesor nam je na cd-ju dal 3 sklope(strukturirani intervju, predstavitev in razpravo), vsak sklop ma ful tem, vse so iz učbenika new headway..
danes mam pa res nekakšen zagon za to delat :D sej jutr ga ne bom več mela.

aja, pa jst mam drgač POM
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Ja kaj pol so to vprasanja iz splosnih stvari..nvm kake teme sploh so..ampak kao lahko te vprasajo pozitivnosti in negativnosti zivljenja pri starsih itd...kaj pa je te na teh sklopih? sorry kr tak sprasujem samo pojma niam...mi nismo bas nesto pripravljeni pr tej prof..jaz to vse splosno kaj vem:D

Kaj so na netu kake obnove za knjige itd...ste obe puna predelali? Jaz zdaj prvo koncujem pa se drugo precitam pa je to to...

Mater mi je prva tecna in debilna knjiga,...totiga Jimmy-ja bi jaz vbila, da bi ga mela doma... :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

tu so splošne stvari, opis oseb, dogodkov,delo, poklic,umetnost,osebna identiteta..se kar nabere tega...
Ful kar nam je dal vprašanj za maturo je blo pa tko al tko že itak v teh 4 letih pri spraševanju, tko da ni tak rpoblem...zdej se ubadam s šolskimi sistemi v angliji in pri nas :D
Zaklenjeno