Matura [Združena tema]
-
- Sramežljivka
- Kraj: lj
^^ Si mela višjo raven?
Men je bil na osnovni ravni naslov fajn, sem ta prvega pisala. Pa nasplošno mi je bil luštn test, uno prvo polo sm šla tok hitr mim, da je ostal skor preveč cajta za pregledovanje (upam, da nism česa iz prav na narobe popravila
) ..
Ah, končno konec pisnega .. Jutr pa tut jaz z ustnim štartam (in to ob 8:20 zjutri, baa, zgodi). Juhu.

Men je bil na osnovni ravni naslov fajn, sem ta prvega pisala. Pa nasplošno mi je bil luštn test, uno prvo polo sm šla tok hitr mim, da je ostal skor preveč cajta za pregledovanje (upam, da nism česa iz prav na narobe popravila

Ah, končno konec pisnega .. Jutr pa tut jaz z ustnim štartam (in to ob 8:20 zjutri, baa, zgodi). Juhu.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Vi mate že jutri ustne
Pr nas so vsi ustni od 21ga naprej....hvalabogu ker sm rabla en teden počitka vmes hehe. Jutr pa naprej se učit. Mato morm 20% dobit aaaaaaa. Kar je mission impossible glede na to da tut ustnega nikol nisi dobu več kot 2 če si bil vprašan, ker je nš prfoks najbol zaj****. Ampak se morm res u nulo naučit.

Pr nas so vsi ustni od 21ga naprej....hvalabogu ker sm rabla en teden počitka vmes hehe. Jutr pa naprej se učit. Mato morm 20% dobit aaaaaaa. Kar je mission impossible glede na to da tut ustnega nikol nisi dobu več kot 2 če si bil vprašan, ker je nš prfoks najbol zaj****. Ampak se morm res u nulo naučit.
-
- Sramežljivka
miikena napisal/-a:^^ Si mela višjo raven?
Men je bil na osnovni ravni naslov fajn, sem ta prvega pisala. Pa nasplošno mi je bil luštn test, uno prvo polo sm šla tok hitr mim, da je ostal skor preveč cajta za pregledovanje (upam, da nism česa iz prav na narobe popravila) ..
Ah, končno konec pisnega .. Jutr pa tut jaz z ustnim štartam (in to ob 8:20 zjutri, baa, zgodi). Juhu.![]()
ne sm mela osnovnga..pa sm tut ta 1. naslov pisala..no 2. mi sploh ni biu ušeč...kr se pa ta 1. tiče sm pa sama se mal zafrknla k se mi ni dal nem-slo slovarja nost sabo pa sploh nism vedla kva nej bi pomenil bereichern :S sm pač sklepala..tnx god da pravilno...1. pola res ni bla težka...slušno pa tut..no 2. del je bil mal težji sam ni blo panike...joj za ju3 pa sploh nvem kaj nej k je tok tem...pa ene par jih sploh nismo u šol nč obravnaval..:S kko se mislte pa vi kj za ustnga učit?
js z ustnimi začnem 23. - mat,poj pa še 26. in 27. slova in angla.. in nekak pr mti nameravam it skos una uprašanja,k so u eni knigi k smo jo dobl (no sposodil) u šol,pr angli bom mau pogledala une teme kt so loh,šla skos besedišče.. še najbl nevem kaj nej pr slovi.. k je tega OGROMN pa ubistvu mi ni čist jasn kolk ostalga okol mormo sploh vedt.. tko da.. tut mene zanima kuko se pa ve nameravate lott tega (oz. ste se že lotile,če mate že jutr - držim pesti
)

Majchy, jz bom šla zdej mal čez stvari na hitrco - teme mam nekje zapisane, bom mal pogledala kaj je, pogledala ene izpiske od kolegice, neki mam na kompu od ene druge (če hočeš ti lah pošljem na mejl), bom pogledala če je kej koristnga .. Drgač pa bl mal, ker se mi ne da več nič.
Bo pač bolj uno, nabijaj kukr ti rata.
Pomojm bom mal bl pogledala une stvari o katerih nimam pojma, kšne k smo jih kej bl predelal se bom pa že nekak znašla jutr ..
Ostalo pa - za anglo dobim za sfotkat od ene iz paralelke, pr slovi smo mel govorne nastope pa smo mogl vsi za sošolce izročke narest, tko da bom šla čez to, mata bomo pa še vidl. Morm najprej ugotovit, kako točn sploh zgleda.
Pa viel Glück morgen!
Bo pač bolj uno, nabijaj kukr ti rata.

Pomojm bom mal bl pogledala une stvari o katerih nimam pojma, kšne k smo jih kej bl predelal se bom pa že nekak znašla jutr ..
Ostalo pa - za anglo dobim za sfotkat od ene iz paralelke, pr slovi smo mel govorne nastope pa smo mogl vsi za sošolce izročke narest, tko da bom šla čez to, mata bomo pa še vidl. Morm najprej ugotovit, kako točn sploh zgleda.

Pa viel Glück morgen!

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Sramežljivka
- In Love Girl
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
Kdaj se kaj nameravate it ucit za ustne??
mene slovenscine ni strah..kr se to ze tretjic ucim..malo me je matke strah, ker nevem al se vprasanja samo naucim pa se potem vse skoz grem kaj smo meli za pisno..al kaj?
...pri anglescini pa se morn obe knjigi prebrat
ampak me anglescine ni strah..teme pa na eno pijacko s kolegi pa se pomenmo vse kaj je za obdelat..
mene slovenscine ni strah..kr se to ze tretjic ucim..malo me je matke strah, ker nevem al se vprasanja samo naucim pa se potem vse skoz grem kaj smo meli za pisno..al kaj?

- **SiMoN@**
- Kofetarica
Jst sm se danes začela aktivno učti angleščino, imam 3 sklope, vsak sklop ma po 3o vprašanj, katere majo nevemkolk podvprašanj. zdi se ful velik, sam gre kr hiter vseskup. tko da upam da bom vsa ta vprašanja dala pod streho v 2,3 dneh, pol bom pa sm še ponavljala, pol se moram pa slovo učit
drugač mam pa že v soboto zagovor prakse, tko da si bo tut to treba mal pogledat,pa nadudlat kaj se je dogajalo(tu je bol tko na izi)
drugač mam pa že v soboto zagovor prakse, tko da si bo tut to treba mal pogledat,pa nadudlat kaj se je dogajalo(tu je bol tko na izi)
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Ja kaj pol so to vprasanja iz splosnih stvari..nvm kake teme sploh so..ampak kao lahko te vprasajo pozitivnosti in negativnosti zivljenja pri starsih itd...kaj pa je te na teh sklopih? sorry kr tak sprasujem samo pojma niam...mi nismo bas nesto pripravljeni pr tej prof..jaz to vse splosno kaj vem:D
Kaj so na netu kake obnove za knjige itd...ste obe puna predelali? Jaz zdaj prvo koncujem pa se drugo precitam pa je to to...
Mater mi je prva tecna in debilna knjiga,...totiga Jimmy-ja bi jaz vbila, da bi ga mela doma...
Kaj so na netu kake obnove za knjige itd...ste obe puna predelali? Jaz zdaj prvo koncujem pa se drugo precitam pa je to to...
Mater mi je prva tecna in debilna knjiga,...totiga Jimmy-ja bi jaz vbila, da bi ga mela doma...

- **SiMoN@**
- Kofetarica