Čevlji
MiLLy napisal/-a:Poznam Kowalski in je trgovinca res super, sami odštekani, a lepi modeli. Ampak baje ni čevlja pod 100€, zato še nisem njihova lastnica
ja sj tuki majo zgleda stare modele.. sam se vid, da je že vse pobran.. k je pč outlet scena.. so bli pa vsi po 100€, zdej so pa 50€... sam so mi pa reees hudi.. tko za na kavbojke.. al pa kiklco.. iiiii

Kje pa je njihova trgovina? A je kje v lj?
-
- Komunikatorka
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
A je kera že bla v trgovini s čevlji Deichmann? Domov smo dobil katalog, pa majo not prou fletne balerinke pa še pocen so. Edin, česar ne najdem, je to a je trgovina v Lj al ne 

Mene pa zanima, če ima katera kak predlog kakšne čevlje naj si kupim. Rada bi nekaj, kar bi pasalo tako na krilo kot na hlače, ne s preveliko peto, predvsem pa udobno (ker me čevlji radi obžulijo zadaj).
Balerinke imam in sem od njih cela obžuljena, tako da jih ne maram nosit. Rada bi kaj bolj zanimivega, a obenem udobnega. Hvala že vnaprej!
Balerinke imam in sem od njih cela obžuljena, tako da jih ne maram nosit. Rada bi kaj bolj zanimivega, a obenem udobnega. Hvala že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
muffin napisal/-a:A je kera že bla v trgovini s čevlji Deichmann? Domov smo dobil katalog, pa majo not prou fletne balerinke pa še pocen so. Edin, česar ne najdem, je to a je trgovina v Lj al ne
Mi z gorenjske se pa lah po rit praskamo al kaj?! Lih zarad enih čevljev pa ne bom na štajersko hodila, čeprov sem že parkrat kšne hude čevlčke iz te trgovine zasledila.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
muffin napisal/-a:A je kera že bla v trgovini s čevlji Deichmann? Domov smo dobil katalog, pa majo not prou fletne balerinke pa še pocen so. Edin, česar ne najdem, je to a je trgovina v Lj al ne
sej ti na konc kataloga piše kje je ta štacuna... v Lj je še ni
The secret of success is consistency of purpose.