the big red machine napisal/-a:Pa kaj zdej z nekimi statistikami, vsaka statistika laže pa recite kar hočete.Sploh pa kot da so vsi napadi psov zabeleženi v teh statistikah, tu pri nas vem da se te stavri rešujejo drugače, noben ne bo prijavil napada psa,to se uredi na enostaven način...
In ti satan28 ne nakladaj z nekimi šolami in vem kaj,ker žival je žival in nima razuma ampak zgolj nagon,po katerem se vedno ravna.Sej si sama rekla da bi bla štala če te ne bi bilo takrat zraven,pa me zanima kaj bi naredila potem če bi tvoj pes pomendral tistega malčka? Zaradi mene je to lahko zate čisti kretenizem ampak kot sem že rekel če bi to kak pes naredil komu izmed mojih bližnjih ga bi lastniku vrnil po koščkih...
Glej sam sebi kontriraš!
Primer, ki sem ga navedla je dokaz, da če psa pravilno vzgojiš, ne pomeni, da bo pes razmišljal ampak bo BREZPOGOJNO ubogal tvoj UKAZ!!!
V tem primeru je šlo za "zaščito" otroka, za katerega je psica čutila, da je v "nevarnosti".
Reagirala je po pričakovanju, JAZ pa sem za to tam, da jo pokličem in JAZ uredim zadevo...kot sem jo.
In tukaj potem pride do izraza uspešno opravljen izpit iz poslušnosti! Ampak kaj se sploh s tabo trudim, se vidi, da ko gre za pse tipa bull, ne samo, da nimaš pojma, še toliko si zaslepljen od neke mržnje do njih, da ne vidiš bistva, ki ti ga hočem povedat!
Ogromno izkušenj imam z živalmi, pripravljam se na izpit za sodnika, specailiziranega za bull pasme in menda imam nekaj pojma.