Jeeeej, zgodla je mem 1. tema khm, khm....pva polovica pole mi je bla mal mem, nism kj velik znala, druga polovica je že šla... 2. tema mi je bla pa najboljša, sm prov vesela.
no supr to da tij šlo js mam pa še jutr fizo sicr smo ceu let na ful delal,pa usak mesc pisal kontrolno, zmerej uso snou,ne sam po delih.. sam prejle k sm gledala pa učerej sm ugotovila d sm kr dost pozabla tko da..
Men je bla prva tema grozna, še kar sm znala sm zamešala....tko da tam ne bom dobila nit 40 točk od 60 Druga tema bla pa velik lažja in lepša, čeprov je blo še zmer neki čudnih vprašanj, tko da vrjetn ne bo ocena preveč fajn, nekej med 3 in 4... Ma sam da je mimo
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
jst sm tud ful razočarana nad prvo ... sej sem se jo učila, sam nisem bla pa najbolj pripravljena nanjo, ker sm si misla, da ne bodo taki pr****, da bi jo dali not. pa kaj naj zdj ... je, kar je. sam so pa moje sanje o odličnem uspehu na maturi mal splavale po vodi ...
Ma meni ocene niso problem, točk nit ne rabm več kot 24...Sam sem jih vseeno hotela okol 27, 28, pa sm že prec po eseju vidla da ne bo tako. Z vsako maturo se mi pa itq zdi da bo preeecej manj točk vn pršlu
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
men je bla pa tale fiza kr lahka.. tko no,mam kr dobr občutk,sam upam d me ne bojo rezultati poj kej presenetl... smo se pa tut mi zgovarjal ja d je bla 2. pola lažja kot 1. sam sj bolš tko, tm si loh usaj ugibou pa neki obkrožu jeeeej pa je konc pisnih matur zdej pa še ustni konc mesca,pa smo opravl (upam no, gefa me skos bl skrbi )