Menstruacija-žensko prekletstvo

Eh, sami problemi s temi tabletkami.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Vprašanje: Jaz uporabljam KT že leto in pol. Sem misila da se mi bo s časom menstruacija uredila. Vendar je noben mesec ne dobim na isti dan kot prejšnji mesec. Včasih je to že en teden prehitro, ali pa skoraj en teden prepozno. Je to 'normalno' oz. bi se morala o tem posvetovati z ginekologinjo? 

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
somebody napisal/-a:Maychy napisal/-a::? Js sem včeri dobila samo nek rjav izcedek in ga imam še danes.
to se tud men zadne cajte dogaja. a slučajno uporablaš tampone?
Ne, jih ne. Misliš, da je to kaj povezano?
Sem pa prišla do zaključka, da je to očitno vse, kar bo od menstuacije ta mesec... Bomo upali, da bo naslednji mesec bolj normalna.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
¤MajC¤ napisal/-a:okej meni ni jasno ne kako ene delate, da umirate od bolecin, al mam res jas tako sreco da pride mam tri dni pa gre. me nic ne boli nic ne jamram, mogoce kaki obcutek napetosti,ampak to ne boli pa nic.ampak pač. al ste tk obcutlive al pretiravate al kak. mislim dobene nocem zalit sam pač ni mi jasno. sej vem da mamo druagacna telesa, da eni pase to drugi to, ena si pokriva ledivice ena ne. pa se tisoc razlogov..
Tud js sm tko mislnla dokler nisem začela KT jemat, takrt so se mi pojavili krči in vse ostale bedarije...prej pa nikol...ginekologinja mi pa prav...to ni normaln

Nismo mi preveč občutljive, al pa ti kej manj, samo srečo maš

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
g00fy_qa napisal/-a:Vprašanje: Jaz uporabljam KT že leto in pol. Sem misila da se mi bo s časom menstruacija uredila. Vendar je noben mesec ne dobim na isti dan kot prejšnji mesec. Včasih je to že en teden prehitro, ali pa skoraj en teden prepozno. Je to 'normalno' oz. bi se morala o tem posvetovati z ginekologinjo?
jaz sm jo dobivala kar med jemanjem, pa kakor jo je prijelo ...
pa me je mal motilo (posebi, ker sm jo dobila ravno dan pred maturantskim plesom!!!!

tak da ne vem...če te moti jaz bi šla do ginekologa.... men je nucal:>